Citat:
În prealabil postat de Iorest
Eu nu am astfel de plăceri, nu văd nimic totalitar la cele două partide suveraniste, primul originalul din 2019 și celălalt mai nou cu oameni tineri, poate doar la dieniști.
Practic dacă aveam patrioți la guvernare în 2020 - nu treceam prin plandemie așa rău, nu exagerau cu carantinarea - o puteau ridica mai repede, nu terorizau poporul cu frică de la tv, nu se risipeau miliarde de euro care au mărit datoria publică pe măști neconforme, izolete, spitale de campanie, locuințe modulare de tip lagăr pt cei care veneau de afară.
Deci contează ce suflet au cei care te conduc și dacă pot negocia cu demnitate, atât.
Dacă mergem cu latura aia cu fascismul, comunismul picăm în etichetările sistemului.
|
Pfff, daca tu nu ai realizat ce s întâmplat atunci și crezi ca conta cine era la guvernare (incredibil!!, n aveau suflet:) atunci ce sa ne mai așteptăm la oamenii amărâți care cred orbește în ce văd in tembelizor.
Singurii doi sau trei D P PLANETA au fost niște presedinti africani care în scurt timp au trecut la a " impinge margarete de la 2m sub pamant"