Probabil am avut destul de multe incoerențe sau date eronate,de obicei editez și corectez după, când recitesc.
Mulțumesc pentru observație.
In sfârșit după o săptămână de discuții interminabile cu votanți suveranisti,am descoperit o persoană care a venit cu argumente pentru o asemenea alegere.
Mă refer la persoanele din cercul de cunoștințe/colegi etc.
Înainte de asta,am vizionat o emisiune la Gândul,unde a vorbit Oreste Teodorescu,un jurnalist pe care l-am apreciat întotdeauna, până când a început să vibreze pe frecvența împotrivă căruia mă situez de o săptămână.
Efectiv toată lumea din jurul meu gândește în aceste valențe, și oamenii din mass-media "liberă" încep să argumenteze o decizie în favoarea unei asemenea alegeri "extreme".
Acuma din moment ce un om lansează niște idei,care se trezesc in foarte multe persoane,deja nu poți învinui acel om.
Înseamnă că acele idei și dorințe deja existau în oamenii respectivi.
Pur și simplu ele au prins viață,au fost aprinse.
Pare că mă lupt cu morile de vânt,in condițiile in care nu sunt in sistem,sau plătit de sistem sau un susținător al lui.
Pur și simplu încerc să găsesc o soluție rațională și corectă în aceste condiții de haos,manipulare,dezinformare și lupte pentru Putere.
Una este să lupți împotriva unei idei și alta este să lupți împotriva unor oameni.
Dacă oamenii vor alege o anumită Cale,atunci ei au dreptate și fiecare trebuie sa respectam această decizie.
Însă eu personal nu sunt convins,ci mai degrabă am devenit extrem de confuz, întrucât văd că oamenii din jurul meu cred în ceva pe care eu îl văd malefic.
Și nu știu exact care dintre noi are dreptate...
Last edited by Seraphim7; 30.11.2024 at 18:34:30.
|