View Single Post
Vechi 30.11.2024, 09:54:48
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Așa….Alte bombe

“După mine,Mihai Eminescu a fost cel mai periculos om, după Iisus Hristos “

Aici probabil trebuie dedicat un întreg comentariu teologic, literar și probabil și expertiză psihiatrică.

“Vor dispărea țări și popoare, începând cu anul 2025, fiindcă nu mai au nimic”

“Singura lecție pe care trebuie să o înveți este să-ți valorifici singur resursele țării “

Dacă China se hotărăște să-și valorifice singură cea mai mare resursă a sa, adică populația, atunci probabil se hotărăsc să nu mai muncească pentru restul planetei.

Și noi să nu mai exportăm prune și floarea soarelui.

Băi să mănânce fiecare popor ce are,nu ne trebuie piata internațională unde fiecare oferă ce are surplus și cumpără ce ii lipsește.

Da ce sa vină companii străine să lucreze la noi.

Eu ca și cum ce descoperă și produce o țară nu-i voie sa împartă cu celelalte.

Fiecare cu glia lui.

Dacă muncim pentru alții suntem sclavi,daca vin alții și muncesc la noi ne fură.

Nu știu ce Mesia au profețit alții că vine de la noi din țară, dar cu siguranță o variantă de Antihrist a apărut deja în persoana lui Georgescu.

Adică dacă tu ca român ești recunoscut în străinătate și încredințat cu anumite poziții bazate pe capacitățile tale nu-i o problemă.

Însă dacă un străin vine aici și îți gestionează anumite resurse său industrii, gata te fură,te face colonie și îi plătești lui bunuri din țara ta…

Cam asta este logica lui.

Adică vine o firmă internațională,face o fabrică modernă cu capital străin, angajează muncitori români, plătește taxe la stat și exploatează resurse naturale,de exemplu apă.

Nu-i ok….Pai așa funcționează economia de piață liberă fraților.

Ce facem acuma,ne întoarcem sa bem apă direct din fântâni și pâraie,ca e toxic sa îmbuteliem apa?

Discriminăm etnia și credințele în raport cu competența,competivitatea și libertatea?

Numai Napoleon a zis “Statul sunt eu”.(Ludovic
al XIV-lea a spus-o)
Nu-i departe nici Georgescu de asemenea afirmații.

Numai Dan Diaconescu avea la OTV asemenea personaje cu care făcea rating nopți întregi, însă era singur pe nișă,și se rezuma strict la entertainment.

…..

După discuții și “certuri” cu majoritatea oamenilor pe care îi cunoaștem,am ajuns la concluzia că fenomenul Călin Georgescu este real și nu artificial.

Efectiv oameni pe care îi cunosc au admis că l-au votat, așa cu o convingere “mesianică”.

M-am îngrozit, vă spun sincer,cu respect față de orice orice om care a avut o asemenea opțiune, și mai ales fiindcă pentru o zi și o noapte l-am crezut și eu.

Abia un singur om din zecile cu care am discutat a fost deschis la rațiune și a ales sa citească măcar programul politic pe care îl propune.

Mai terifiant este că unii oameni creștini atât ortodocși cat și neoprotestanți, îi găsesc “biblice” și creștine atitudinile lui cu privire la femeie și feminism,cum că femeia nu ar trebui sa conducă bărbați și că din acest punct de vedere nu ar trebui sa fie egală cu bărbatul.

Deasemenea unii îl văd că pe un trimis al lui Dumnezeu,care face voia Lui pedepsind abuzurile și chinurile prin care am trecut noi in ultimii 35 de ani,de libertate, evoluție economică și devenind membre NATO,EU, Schengen și cu potențial de a fi o țară de top in Europa.

Deci tocmai Dumnezeu vrea că noi sa ieșim din civilizație și,prin negociatorul Călin Georgescu, să ne predăm lui Putin.

Deci Georgescu promite pacea prin negociere.El este mai tare că orice lideri mondiale și Vladimir Putin, tocmai de Georgescu, un nazist,va asculta.

Efectiv terifiant in ce situație am ajuns cu acest atac informatic asupra poporului român.

A fost COVID, războiul și acum acesta acest război cibernetic de atac informatic in scop de dezbinare a democrației,cu protagonist, poporul Român.

TREZIȚI-VĂ

Suntem atacați, fost atacați in acest mod.

Războiul are diferite forme și moduri de a distrage o țara,nu doar prin arme, bombe și militari.

Last edited by Seraphim7; 30.11.2024 at 13:01:34.
Reply With Quote