Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Înainte de a eticheta USR și pe Elena Lasconi in vreun anumit fel,eu zic sa vedem ce pune pe masă acest partid concret și ce viziune are pentru țara, fiindcă este mai important asta decât preferințele noastre personale cu privire la om său zvonurile nefondate.
O viziune progresistă nu înseamnă că dacă de exemplu Lasconi oferă libertăți anumitor minorități, îți taie ție din drepturi.
|
Prietene USR e în Parlament din 2016 și are primării mari din 2020, ești un nesimțit că vii aici să vânturi iarăși mincuna - revoluția bunei guvernări, fără penali și alte lozinici nerușinate, abuzive, manipulatorii.
Escrocul de Fritz a umplut Timișoara de marșuri gay pe banii contribuabililor nu de la mă-sa de acasă, îi cerea lui Arafat ordin de carantinare.
Și-au angajat pilele lor prin primării deci au mărit aparatul bugetofag, au pierdut fonduri europene, au mărit fiscalitatea nu au scăzut-o, au mărit datoria publică a orașelor.
Cred că dacă era ceva de capul lor se vedea, din păcate și tu ți-ai ales partea ticăloșilor și vei avea cu ei răsplată de la Dumnezeu.