View Single Post
Vechi 27.11.2024, 11:44:00
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Revenind la dl Georgescu….

Măi oameni buni, așa cum am zis,abia acum l-am descoperit recent și eu,la fel cum probabil majoritatea țării.

Am rezonat instant cu el pe anumite teme,unde deliram sau delirez și eu câteodată când mă arunc în ocult, misticism sau studiu religios.

Însă eu nu candidez la prezidențiale și am jumătate din vârstă domniei sale.

Dacă a avut atâtea funcții în organizații mondiale,masonice sau chiar de stat aici la noi și acum ,fiind profesor la o facultate prin Ploiesti parcă.S-a apucat sa se distreze cu populația țării vorbind așa haotic și scandalos din plictiseala probabil, folosind teme care sunt de origine ocultă.

Păi tocmai de asta sunt “ascunse” fiindcă nu poți să arunci cu ele într-un public profan fără a explica întâi despre natura lor.

Însă el știe foarte bine ce vorbește și de ce vorbește în acest fel, și nu în ultimul rând cu ce scop.

Ultimul lider care a folosit Ocultismul pe față a fost Hitler.

El aruncă bombe după bombe și nici nu le justifică sau argumentează.

Adică cum veneam eu aici și aruncam,ba Hristos nu a fost o persoană reală,ba Pavel a inventat Creștinismul,ba vin extratereștrii peste noi ,etc.

Cunosc foarte bine ce înseamnă să provoci valuri așa la comandă, însă dl Georgescu este un maestru in așa ceva.

Adică din plictiseala am reușit să conving o mână de oameni destul de lucizi și raționali că Pământul este plat.

De ce fiindcă pe moment am vrut sa cred și eu acea teorie deși știam că este pură fantezie.

Acesta este SECRETUL,dragii mei,sa crezi și tu ce spui, indiferent ce spui și indiferent de convingerile și intențiile tale.

Asta face dl Georgescu, într-un mod mârșav.

Experimentează pe poporul român un ocultism masonic.

Însă este bine întotdeauna să fim lucizi, să căutăm luciditatea.

Și eu cad de foarte multe ori în misticism,delir religios,fantezie spirituală,teorii ale conspirației și visez lucid mai mult decât trăiesc în realitate.

Însă aceea este doar o realitate personală,a mea,de cele mai multe ori de moment și fiind un produs al imaginației,visului sau subconștientului.

Nu o impun nimănui,nu incerc sa manipulez lumea prin viziunea mea.

Doar o expun și împărtășesc, așa cum face orice om rațional.

Ai o viziune originală, păi fa ceva constructiv cu ea,nu dezbinare,extremism sau politică totalitară.

Scrie o carte, fă un film, transmite un mesaj,dezvoltă un concept care sa ajute întrega umanitatea,nu doar să subjuge una singură…

Adică chiar națiunea ta….