View Single Post
Vechi 26.11.2024, 23:45:25
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Măi Iorest noi n-am fost capabili să luăm bani gratuiți de la UE să intrăm într-o era a tehnologiei agricole moderne și tu îmi spui că Georgescu care spune că va relansa agricultura cu gospodării țărănești și agricultură tradițională......

Până și comuniștii au înțeles că ne trebuie agricultura modernă.

Păi Georgescu a zis că toate industriile poluante vor fi interzise.
Se referă la industrii extractive poluante de tip Roșia Montana cu cianuri.

Citat:
El vrea sa facem agricultura cu plugul tras de boi și căruțe trase de cai , sau cum?
Nu se referă la plug ci la asocierile agricole de familie pe model franțuzesc, adică dacă Franța are procente importante din PIB din agricultură, noi să dăm cu piciorul când hrana e cea mai de preț resursă ?

Citat:
Îți spune clar că toate resursele țării nu pot fi privatizate, păi ce privatizăm dacă îți spune că totul este al țării?
Nu mai e nimic al nostru, zi-mi o exploatare unde statul controlează 51% din Adunarea generală ?

Citat:
Îți spune că face o școală națională exclusiv bazată pe patriotism, adică ieși din sistemul mondial educațional și înveți numa despre legionari și extra despre Hitler și Putin.

Hai că deja..... Deschideți ochii va rog!

Sau chiar am ajuns in așa hal încât să ne aruncăm de bunăvoie într-o era mai întunecată decât am trăit vreodată.
Prietene se referă la cultul eroilor, accent pe istorie, geografie, limba română, dar nu înseamnă că distruge matematica și științele exacte, vezi că și cinematografia duce lipsă despre filme care să portretizeze calitățile milenare ale românilor.

Ironic e că științele exacte au produs rezultate olimpice în timpul comunismului mult mai substanțiale decât în epoca când dezlânarea mentală generată azi produce subperformanță.