Măi Iorest noi n-am fost capabili să luăm bani gratuiți de la UE să intrăm într-o era a tehnologiei agricole moderne și tu îmi spui că Georgescu care spune că va relansa agricultura cu gospodării țărănești și agricultură tradițională......
Până și comuniștii au înțeles că ne trebuie agricultura modernă.
Păi Georgescu a zis că toate industriile poluante vor fi interzise.
El vrea sa facem agricultura cu plugul tras de boi și căruțe trase de cai , sau cum?
Îți spune clar că toate resursele țării nu pot fi privatizate, păi ce privatizăm dacă îți spune că totul este al țării?
Plus vom munci toți din plăcere, că doar va fi impus acest nou cult, practic vei munci gratis într-un fel de ev mediu, pentru țara,care va impune o adunare a averii să nu mai cheltui tu resursele țării.
Așa că din nou se dorește îmbogățirea țării prin sărăcirea poporului.
Îți spune că face o școală națională exclusiv bazată pe patriotism, adică ieși din sistemul mondial educațional și înveți numa despre legionari și extra despre Hitler și Putin.
Hai că deja..... Deschideți ochii va rog!
Sau chiar am ajuns in așa hal încât să ne aruncăm de bunăvoie într-o era mai întunecată decât am trăit vreodată.
Last edited by Seraphim7; 26.11.2024 at 23:43:47.
|