View Single Post
Vechi 26.11.2024, 22:52:54
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit Lasconi refuza orice dezbatere!!!

Calin Georgescu: Lasconi vrea România în război și a spus că acceptă orice va cere NATO și UE. Părinții sunt pregătiți să-și trimită copiii pe front? Războiul din Ucraina trebuie să înceteze! Lasconi refuză să participe la o dezbatere la TVR. Îi e frică!

Călin Georgescu, candidatul independent la președinția României, care a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale, a făcut o declarație în fața jurnaliștilor, în care a subliniat că va fi un președinte care va pune țara și poporul lui pe primul loc, va pune preț pe onoare și diplomație continuă în favoarea interesului național și va aplica strategia păcii. De asemenea, el a spus că Lasconi vrea să implice țara noastră în război și că aceasta va accepta, așa cum a și declarat, orice va cere NATO și UE.
Georgescu a mai menționat că a invitat-o pe Lasconi să participe la o dezbatere electorală la Televiziunea Română, întrucât poporul român are dreptul să asiste la o astfel de dezbatere, însă aceasta a refuzat, fiindcă îi este frică de un astfel de dialog. Deși declarația sa a fost mai lungă, televiziunile sistemului i-au întrerupt transmisia în direct dupa 10-15 minute.

Ieri am văzut cum președintele Comitetului militar al NATO a cerut tuturor oamenilor de afaceri din țările membre NATO să se pregătească pentru un scenariu de război, în același timp să își aranjeze toate liniile de producție în același sens. Cum se poate să spună așa ceva dacă nu discută prima dată cu țările membre? Este o rușine și o jignire adusă tuturor țărilor membre NATO.

Mai mult, am văzut cum ieri prin manipulări au fost scoși tinerii în stradă. Așa cum i-au scos în stradă, așa-i va scoate și la război. Și nu știu dacă sunt pregătiți părinții să-și trimită copiii la război și să nu se mai întoarcă.