View Single Post
Vechi 07.04.2008, 17:06:19
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

shi mai este un motiv, tot omul este din primul om, care este facut dupa Chipul shi asemanrea lui Dumnezeu... dar zmeus care plateshte prin pacatuire, fecioarelor cu violul umpland cartzile adolescentzei cu himerele lui Homer, cartzi groaznic de mincinoase shi scarboase prin minciuni, astfel ca in realitate zmeus e defapt unul din shefii minciunilor shi pacalelilor aventurilor falselor dreptatzi, scoase ca dreptatzi eroice, iar pe mine nu ce fac chinejii ma revolta ci cum dupa 2000 de ani de la Hristos se mai pastreaza un obicei pagan in toata regula, al inchinarii unor jocuri olimpice la draci adica la flacarile aprinse in cinstea unor zei pagani, la pietre shi minciuni shi altare shi jertfe spurcate, nu e inchinare la Dumnezeu... deci asta e revoltator/trist (nu pentru revolta ca n-are decat lumea sa-shi rezolve tampeniile ei, ce ma amestec eu) shi nu ce fac chinejii... ci ce se face sub ochii noshtrii.... poi astea sunt lucruri de plans shi sunt aclamate shi facut propaganda la ele ca la circ.... mi-e shi frica sa ma uit la tv sa nu imi spuna gandul ca pacatuiesc, dar precis o sa ma uit... ca deshi se shtie ca nu sunt nimic decat spurcaciuni, ca "Nu este alt Dumnezeu afara de Mine" ne spune sfanta Treime, totushi unii sarmani, mai slabi la cuget, dca shi mine de exemplu, s-ar putea rani, avand impresia ca alea sunt jocuri inchinate la zei, poi e vorba de szmeus shi gasca lui... ca doar s-a vazut la tv.... e propaganda ieftina sa scoata bani shi reclame din orice......

Huoo zmeus, Hai Romania... :)
Reply With Quote