Nici chiar io nu puteam sa exprim mai bine
ce s-a-ntamplat si
ce se-ntampla... oricum ies toate la lumina pana la urma.
Nu vreau sa pun botul la certurile astea juridice justitiar tragi-comice propagandistice electorale foarte atractive, si nu-s de partea nimanui fiindca toti vor sa-i votezi sa-si ia ei pile si privilegii prin legi cu dedicatie, salarii si pensii speciale luate deodata, ca sa fie Romania cu ei muma si cu noi ciuma ca in ultimii 100 de ani. Ce tampiti am fi sa ajungem sa ne batem si sa ne certam intre noi pentru parvenirea si capatuirea lor aducandu-i si mentinandu-i la putere de parca ar fi democratia noastra cand defapt e domoncratia lor, noi cu taxele si birurile, cu amenzile si stressul, ei cu concediile prin Florida, Canare si Dubai, cu terenurile de golf si cu piscinele exclusiviste ca sa nu zic de mesele imbelsugate de lux date din bani publici.
Asa ca nici nu cred ca mai merg sa votez la prezidentiale fiindca niciunul nu pare ca-i cu Dumnezeu desi toti se bat in piept c-ar fi sigur cu El si cu Romania. Nu vreau sa le ajung complice. Dupa experienta cu Iohannis... nu-mi mai pun nadejdea in niciunul c-ar putea ei sluji interesul poporului teodemocratic si invinge marsaviile antihriste ale globalismului si sistemul statului paralel papusat de oculta mondiala mamoniaca ce si-au facut slugi slugarnice si obediente la noi in tara cam cata frunza si iarba... numa' dintre sefuletzi, sefi si sefoci.