Citat:
În prealabil postat de Moroco
Cel mai recent sondaj in care Cristian Diaconescu si George Simion au crescut cel mai mult.
|
Există o morișcă a sondajelor, nu e clar care pe unde e, Aurelian Popa zicea că i s-a arătat un sondaj cu o finală Geoană-Lasconi, s-ar putea să fie chestii din sfera dezinformărilor.
Totuși e limpede că fiind 2 candidați pe culoarul independent Diaconescu și Geoană, Diaconescu ia procente de care ar fi beneficiat Geoană, și ia de la toți dezamăgiții de candidații partidelor, s-ar putea să-l impiedice pe Geoană la T2.
Iar PNL cu USR au electorat comun care se mută dintr-o parte în alta, Ludovic Orban ia și el de la PNL.
Citat:
În prealabil postat de Moroco
Poporul moldovean intelept nu inclina balanta referendumului spre niciunii din marii cezari teroristi ai lumii. Deci vulporcii ipocriti de la putere care s-au auto-erijat acolo tinand cu dintii de scaune
|
Mi-a plăcut asta cu vulporcii, e foarte interesantă distribuția votului la Referendumul pro U.E. necesită o analiză separată, tabăra anti a boicotat votul ca să nu iasă cvorumul și e posibil să fi fost diferența reală în favoarea celor anti dar s-au autosabotat prin boicot vot.
Eu mă așteptam să fie netă decizia în favoarea aderării dar uite că e foarte strânsă maxim 1 punct procentual pentru DA, rezultă că tabăra anti-aderare care nu a luat buletinul de vot sau și l-a anulat crezând că nu se face cvorumul acum își trage palme.