View Single Post
Vechi 13.10.2024, 02:24:39
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91 Vezi mesajul
George Simion: pfff...era o vreme prin 2021-2022, cand il urmaream, dar cand vad ca se comporta diferit si dupa ce a aflat multe chestii o prietena de familie care era contabila la sucursala AUR de langa Constanta, nu mai am incredere in el deloc si nici in AUR. Tot pentru ei fac, pentru interesele lor, nu ale tarii.
Vezi că sunt singurii care-și donează mare parte din indemnizația de Parlamentar, deși alții sunt mai bogați ca ei și cu mai multe mandate.
Unii au fost la lopata la Galați.

Ai făcut bine că-l urmăreai, ar trebui să-l urmărești și acum măcar vezi de la sursă.
Nu e veritabil am o cunoștință, bunica spune că sunt bandiți cum spuneai în trecut, în primul rând că au fost tot felul de conserve de la PSD-PNL care au încercat să se urce pe valul de succes al suveranismului, sau au fost infiltrați ca să se detoneze.

Deci clar că fiind un partid nou, este încercat.

Din câte se vede de toți care au fost în AUR și au denigrat s-a cam ales praful, uitarea, de la Ciubuc - ciuruc, Lasca care a ascuns cercetarea lui penală, a mai fost și o femeie nu mai rețin numele care vorbea în numele lor și când s-a văzut înlocuită de Bruynseels și că nu mai prinde loc eligibil s-a răzvrătit, mai e Focșa șamd.

Ia-i pe toți și vezi că și Șoșoacă se clatină și nu e sigur că prinde Parlamentul.

Deci denigrări dintr-astea mărunte ale unor oameni care văd că pierd un post unde voiau să nu facă sacrificii nu ține.

Citat:
Elena Lasconi: mi se pare o doamna modesta asa, umila. Stiu ca tine cu SUA, dar macar e pentru familia traditionala, chiar daca fiica ei ar fi bi.
Nu candidează fii-sa în schimb ea nu e în stare să ia mai mult de 6 la o facultate submediocră

ADEVARULBISERICII.RO: Elena Lasconi a fost iar prinsă cu minciuna: Spune că poartă crucea la gât de mult timp, însă pozele o contrazic

Precum vezi Lasconi nu a purtat tot timpul crucea și s-a lăsat totuși fotografiată în Biserică

FIERBERE ÎN USR: Vlad Voiculescu a făcut-o pe Elena Lasconi nebună după ce primărița s-a certat cu Clotilde Armand pentru un banner cu Nicușor Dan

Plus că e ciudat la ea că se dă ortodoxă dar e din familie de penticostali, posibil să nici nu fie ortodoxă:

https://www.activenews.ro/stiri-poli...ie-LGBT-190163

"Familia mea, părinții mei sunt penticostali, sunt 100% pentru parteneriatul civil.", a reierat ea la Realitatea Plus.

Minte că a votat la Referendumul pt familie:

Confesiunea USR-istei pare să se înscrie în această ecuație enunțată mai sus, din moment ce în trecut s-a declarat ortodoxă, susținând după mulți ani că ar fi votat cu "Da" la Referendumul pentru familie deși ștampila respectivă lipsea de pe buletinul ei după cum s-a dovedit într-o postare de pe Facebook.

https://www.activenews.ro/stiri/ELEN...-DOVADA-185488

O postare a Elenei Lasconi din 26 mai 2019, în ziua alegerilor europarlamentare, o fotografie cu buletinul, în care se dă mare că a votat, este revelatoare: autocolantul cu votul din 6-7 octombrie 2018, de la Referendumul pentru Familie, lipsește cu desăvârșire. „S-a demascat”!

https://www.activenews.ro/stiri/ADEV...ntrazic-192474

Citat:
Mircea Goana: hmmm....asa si asa...nu am feeling rau, dar nici prea bun.

Ciolacu: niciodata nu voi vota asa ceva, pe cineva de la PSD :)) =))))
Trebuie să strângem rândurile împotriva PSD și nu-l văd pe Geoană un psdist notoriu capabil să bată aparatul de partid al PSD.

Last edited by Iorest; 13.10.2024 at 02:27:02.
Reply With Quote