Citat:
În prealabil postat de Iorest
Ești și nesimțit cum formulezi, doar pe la realitatea apare rar și nu la orele de maximă audiență, USR, PNL, PSD au cea mai mare expunere mediatică, la B1, Antene, Digi24 șamd tu chiar ne minți cu tupeu jegos.
|
Faptul că am avut și am dreptate în legătură cu ultraprotejatul Sistemului, George Simion, zis și Georgică „Che Gargara”, s-a văzut și se vede în mod esențial prin felul în care este protejat privitor la afirmațiile și faptele lui despre care am mai vorbit și care sînt de natură de amenințări la adresa securității naționale a românilor și a României, inclusiv prin amenințarea gravă a DREPTURILOR (și a DREPTULUI în general) și a intereselor naționale românești; practic mare parte din presa așa-zisă „românească” a fost și este într-o stare de complicitate tacită referitor la aceste grave încălcări ale dreptului și demonstrează âncă o dată că sînt antidemocratice, împotriva românilor și a drepturilor și intereselor acestora, așa cum au demonstrat de nenumărate alte ori după lovitura de stat și dată statului și nației române din și de după decembrie 1989.
Un alt exemplu de protecție, este că în timp ce mai toți candidații „relevanți” la președinție sînt atacați din sculare în culcare de așa-zise structuri media, Georgică Che Gargara este protejat chiar și privitor la fapte care nu sînt extrem de grave, dar care dovedesc âncă o dată mîrlănia și „caracterul” execrabil ale „bombardierului” Simion, precum este scandalul provocat de acest derbedeu în raport cu primarul din Pechea, scandal care este făcut exclusiv în marja unor afaceri electoraliste pline de mîrșăvie întrucât urmărește exploatarea electoralistă a necazurilor acelor oameni, acelor sinistrați.
Cozmin Gusa · „Lui George Simion “i-a sărit acul de la pickup”.”
https://www.facebook.com/cozminhorea...43340319618144
„George Simion SCANDAL cu primarul din Pechea, Galati” - 24 sept. 2024
„Scandal George Simion - AUR cu primarul din Pechea, Galați” - 24 sept. 2024
Inițial singura sursă la care am văzut o înregistrare a fost o emisiune a lui Gușă Cozmin, apoi am mai căutat ceva pe YT, însă nu am auzit să fi fost difuzate înregistrări la vreo televiziune, necum să se facă vreo „propagandă” împotriva impostorului George Simion, ba chiar l-am auzit exclusiv pe „Che Gargara” făcînd contrapropagandă la tv, deși nu știa mai nimeni dintre telespectatori la ce evenimente făcea referire escrocul politic pestilențial, extremistul antiromân George Simion.
(Georgică cică ne „rînduiește” el viețile, ne „pune el pe direcție”, ne „somează” el să o luăm „într-o direcție sau alta”, că așa îi vine „dumnealui” „necesitatea istorică” cerîndu-se la înfăptuire...)