Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
De asta majoritatea nu înțelegem rostul reformelor europene, fiindcă ne vedem doar interesul și beneficiul pe termen scurt.
|
Reformă europeană înseamnă să-ți cedezi tu activele strategice, populația educată și sau fertilă sau bună de muncă și să profite centrul, iar tu să fii o periferie controlată de servicii.
Cam asta se vede, eventual să accepți și toate experimentele sociale.
Citat:
Tu crezi că revoluția franceză și ieșirea din imperialism a statelor care au dorit independenta a venit în urma votului lor pentru AUR?
|
După revoluția franceză chiar în imperialism s-a alunecat, Napoleon Bonaparte a devenit împărat.
Hai sa fim serioși măi.....
Citat:
Independenta nu se câștigă în urna de vot,ci posibilitatea unui vot care contează se câștigă în urma unor revoluționari pașnici care luptă pentru valori reale și cu impact concret în dinamica unei națiuni.
|
Revoluția franceză s-a lăsat cu oameni decapitați și multă promiscuitate, numai pașnici nu au fost.
Alegerile astea sunt decisive pt următorii 10 ani minim, dacă nu 24 chiar, românul iarăși doarme pe el sau o arde în savantlâcuri.
Parcă văd că peste ani vor zice că îmi pare rău că a ieșit Ciolacu/Iliescu, că nu m-am dus la vot, dar va fi prea târziu.
Mie să nu-mi veniți să vă turnați cenușă în cap peste ani și ani că s-a ratat o șansă istorică, că nu ne interesează boceala asta.