Citat:
În prealabil postat de Iorest
Nu cred că pr Ciprian Mega sau alții care deja au notorietate națională citesc fire de internet, bloguri anonime șamd, ar însemna să aibă prea mult timp să citească ce scrie câte un anonim într-un colțișor de internet.
|
Depinde de cât este de relevant conținutul (cât despre „anonimat” când vine vorba despre cei pe care i-am criticat eu, cred că glumești...). Ca exemplu, numai ce am scris acum câteva zile o critică la adresa lui Gușă, și deja a apărut un link pe saitul lui de știri care trimitea la un articol despre Avram Iancu al lui Dan Dungaciu. Adică nici nu s-au obosit prea tare, au pus un link la un articol recent, și gata, și ei cred că toată lumea-i proastă.
citat de mai sus:
Citat:
„Ardelenismul” lui, care flanchează de fapt diverse structuri de propagandă în favoarea ungarismului și a unor extremiști maghiari din România și din Ungaria, este în mod vădit unul misionar antiromânesc. (Recentul caz, și e doar cel mai recent, Gușă avînd un întreg istoric de slugăreli antiromânești, s-a developat în preajma serbării a 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu, un adevărat erou legat de o istorie grea (spre deosebire de impostorul antiromân și antiortodox Simion susținut de Gușă), când neicu Gușă s-a apucat să vorbească (de bine) despre nu știu care extremist antiromân de la UDMR, ăla fiind și un susținător al neofascistului antiromân Orban Viktor care visează genociduri culturale antiromânești.)
|