Citat:
În prealabil postat de David_1859
Anumite afirmații ale preotului Mega au fost făcute în cadrul unei discuții mai largi într-o emisiune la radio-internet a lui Gușă Cozmin (un „sudist” care se crede „ardelean” și care face în mod „bizar” propagandă „ardelenistă” și proungaristă de câțiva ani încoace (și despre care se înțelege că este prin însăși natura ei antiromânească, însă unii știm că există destui antiromâni „cu România pe tricou”)),
|
Cozmin Gușă e născut la Câmpia Turzii, din câte știu nu e în Muntenia localitatea, chiar și unul din prenume e Horea, nicidecum Dumitru.
Citat:
Din punctul meu de vedere, avînd în vedere că preotul Mega pare „înregimentat” într-o anumită „tabără” aflată într-o anumită „competiție” politico-socială (și inclusiv cu valențe religioase), preotul respectiv în mod sigur a luat la cunoștință tezele afirmate (și inclusiv dovedite) de mine aici pe forum și a ținut, din anumite puncte de vedere să facă un soi de „contra-propagandă”, și personal am remarcat acest lucru încă de atunci, însă am observat că recent a ieșit cu noi afirmații, de „lăudare”, la adresa lui IPS Streza, ceea ce confirmă într-o anumită măsură ceea ce am remarcat încă de atunci.
|
Nu cred că pr Ciprian Mega sau alții care deja au notorietate națională citesc fire de internet, bloguri anonime șamd, ar însemna să aibă prea mult timp să citească ce scrie câte un anonim într-un colțișor de internet.
Citat:
(De altfel, într-un mod aparent „bizar”, inclusiv Șoșoacă Diana, ulterior afirmațiilor mele despre „greșeala capitală” a lui Streza despre care am vorbit specific într-o dezbatere inițiată de mine aici pe forum, a ieșit într-o emisiune parcă la BZI și a săvîrșit tot un soi de contrapropagandă vorbind despre o zisă „greșeală capitală”, doar că era vorba despre una a lui Ciolacu, Simion fiind catalogat ulterior de „doamna Diana” doar așa ca un personaj „grobian”, în rest cică era „potențial frecventabil”...)
|
Da, nu are ce face Șoșoacă decât să deturneze cuvinte cheie dintr-un thread anonim care băltește undeva pe internet.