Citat:
În prealabil postat de cozia
David,Lasa-i pe localnici sa mai preia si cite ceva din "germanitate"ca its spun eu ca nu strica. Poate ne mai civilizam si noi si nu mai stam sa ne tot dorim sa-l curatam pe vecini de fiare vechi si ce mai are prin batatura.
|
Părerea mea e că mitul germanității e mult umflat cu pompa, există destui germani neglijenți, care umblă murdar sau ponosit nu din vreo virtute cardinală, ci pt că se odihnesc așa semi-mizerabili.
Mâncarea germană e mult mai puțin bună decât la italieni sau francezi, nu au stil vestimentar ca la italieni sau francezi, nu au cine știe ce parfumuri, sunt niște semi-primitivi care știu să facă mașini și electrocasnice.
Ce tot atâta german în sus și în jos, când au văzut că are Iugoslavia 9% creștere de PIB pe an au cerut americanilor să distrugă țara aia, că li se părea că le impietează lor creșterea economică, dacă ar fi bogate zonele din Balcanii de Vest, România cine ar mai merge la ei să le crească natalitatea, să le facă muncile de jos șamd ?
Plus că unul ca Iohannis niciodată nu ar fi ajuns primar într-un oraș mai acătării din Germania, darămite președinte, doar pt că au mentalitate de inferiori românii ajung toate ciurucurile străine care sunt niște mediocrii în țara lor, în funcții de conducere.