View Single Post
Vechi 27.08.2024, 14:14:24
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

David,

Lasa-i pe localnici sa mai preia si cite ceva din "germanitate"ca its spun eu ca nu strica. Poate ne mai civilizam si noi si nu mai stam sa ne tot dorim sa-l curatam pe vecini de fiare vechi si ce mai are prin batatura.

Vecinului meu din dreapta CEI CU SCOALA ROMANEASCA IN REGAT i-au furat o poarta intreaga de metal din spatele propietatii pe care o instalase bunica-su si asta CU EI TOTI IN CASA. Scoala Romaneasca nationala patriotica cum ii ziceti voi pe aici nici macar nu le-au educat un "minim de bun simt"adica sa juleasca de la case nelocuite, parasite sau cind nu sunt acasa propietarii.
Nu tata, daca au vazut ca nu latra vre-un caine si proprietarii dorm, n-au mai stat pe ganduri si au si bagat cricul sub poarta.

Si ca sa fie imaginea completa a romanismului regatean, vecinului de peste drum( deci pe o arie de 100m2, care-i singur amaratul si munceste pe nimic 2400/luna, i-AU FURAT , pe lângă multe altele din casa, SI CABLUL DE LA MASINA DE SPALAT PE CARE OMUL O TINEA IN CURTE, taindu-l cu un cleste( ca sa-l vanda cu 50 BANI!!!!). Si asta a avut loc cand amaratul era la munca.

Iar tu vorbesti de pericolul germanizarii noastre si nu stiu ce mai visati voi pe acolo...
Vai si vai de capul nostru. Am ajuns in ultimul hal de nenorociti.

Nu stim nimic altceva decat toata ziua buna ziua sa defilam, pe jos!..sau cu carute prin fata curtilor cu cate doi trei pasageri cu "misiunea" constanta sa se uite la CE MAI E PE la oameni in ograzi.

Fereasca DUmnezeu sa ne germanizam si sa se lipeasca de noi vre-un obicei nemtesc legat de munca, etica a muncii si respect reciproc.

Spargem cu nerusinare la altii stricam fara sa ne pese de cel de langa noi.

Si inca o caracteristica. Amaratul desi banuieste cine a facut-o nu ii denunta deoarece ii este teama ca se vor razbuna crunt in diverse feluri.

pe scurt...

ASTIA SUNTEM NOI CEI NEGERMANIZATI!

Nici o diferență cu anii 1700-1800 când mai nimeni nu se încumetă sa tranziteze prin tarile romane de teama tâlharilor.

Last edited by cozia; 27.08.2024 at 22:01:24.
Reply With Quote