View Single Post
Vechi 19.08.2024, 11:46:25
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Stict părerea mea, lumea îl cheamă pt că pe unde merge face audiență deci e logica audienței, am fost la câteva conferințe de ale lui, niciodată nu mi s-au cerut bani.
Efectiv nu aveai loc în săli cu sute de locuri pe scaun, a trebuit să plece din lume să nu se aglomereze căile de evacuare în caz de incendiu.
Nu cred că ,,îl cheamă lumea", mai degrabă i se aranjează, având în vedere pactizarea lui cu Sistemul și în primul rând cu regimul Iohannis, pactizare tacită sau poate chiar secretă în urma căreia au ținut unii să i se dea și lui câte ceva, probabil ăsta fiind un soi de răsplătire pentru serviciile aduse Sistemului. De altfel și relativ recent preotul Mega a menționat despre coordonarea unor activități de-ale lui cu sau de către oameni din Sistem, Mega spunea că ar fi chiar unii din servicii secrete, ceea ce nu este de exclus, însă Sistemul înseamnă mai mult decât astfel de personaje, de altfel personaje care nu lipsesc nici din zona Hermanstat - Kronstat, sunt și pe-acolo destui crăcănati ,,cu ochi albaștri" care se ocupă cu tot felul de mârșăvii și fapte necurate și total neortodoxe.

Părerea mea este că așa-zisa lui ,,audiență" se datorează promovării lui suspecte de către Sistem, și probabil în primul rând ca fiind un ,,om al lui Iohannis", și nu doar al lui, se știe că el este un fervent servitor a tot felul de ,,pulpane din suprastructura", asta fiind una dintre căile lui de a parveni în viață și în Biserică.

Un semn foarte clar al ,,mitologiei" create în jurul personajului este faptul că, deși emite multe sunete prin gură, într-un mod aparent bizar personajul nu prea spune nimic sau oricum este foarte slab la capitolul conținut, cred că dacă ar fi fost întrebați oameni dacă au rămas cu ceva după ,,emisiunile" așa-zisului ,,Părinte", cred că ori nu le-ar fi trecut mai nimic nici prin cap și nici prin suflet, ori ar fi hahait și ei ca și hahalera, că el are ,,creștinescul" obicei să le râdă oamenilor în față, probabil crezând în teasta lui ,,de grotă" că prin asta ar semnaliza ,,superioritatea" lui și ,,inferioritatea" și ,,prostia" altora, că pe el de-stea îl frământă, în ciuda aparențelor pe care s-a trudit acest impostor să și le țese și eventual să i le țese și alții în juru-i.