View Single Post
Vechi 02.08.2024, 10:55:34
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Eu nu am afirmat foarte concludent din ce mistica sau kabala vorbește personajul respectiv, dar nu pot să nu observ contradicția între ceea ce dai de înțeles în secțiuni paralele ale forumului. Păi cum ce treabă au BOR și respectiv creștinii, în condițiile în care ne ,,predici" despre ortodoxie și naționalism, ba chiar am observat că invoci ,,frății de cruce", iar pe de altă parte ți se pare normală propaganda de factură clară ANTIHRISTĂ SIONISTA, că pare destul de clar încotro vrea să ne ,,călăuzească" personajul respectiv. Sau poate vrei să ne dovedești încă o dată duplicitatea, într-o exprimare elegantă, ,,ortodoxă", care ne-a târât și în trecut între o ,,ortodoxie" declamatoare (emfatica nazalo-gutural...) si complice social, și o viață socială construită după criterii ateiste, materialiste, bolșevice, marxist leniniste, anticrestine în esența lor!

La ce tot aburești naivii pe aici cu ortodoxie și naționalism, între care nu se pot exclude raporturi chiar constructive social, nu nazalo-gutural? Ești pe aceleași ,,principii" cu Georgică CHE GARGARA care numai minciuni și inselatorii a proferat de aproape 20 de ani încoace?

Iar în ceea îl privește pe Tuca Marius caracaleanul, ăla ar trebui condamnat de întreaga societate românească pentru promovarea unor astfel de personaje și de idei ANTIHRISTICE, ca și de promovarea lipsită de orice bun simț și discernământ a unui trădător blestemat de tipul slugoiului la SIONISMUL ANTIHRIST si antiromanesc Georgică CHE GARGARA!
Reply With Quote