View Single Post
Vechi 26.07.2024, 00:05:56
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alipop Vezi mesajul
Simt nevoia să mă descarc, mă consumă deznădejdea.. în urmă cu vreo 6 luni, un om drag sufletului meu
Nici după 6 luni nu ți-a trecut, nu văd de ce te-ai consuma atât dacă nu făcuseși un idol din respectivul om, indiferent că ți-e tată, frate, soț, mamă, copil toți sunt supuși căderilor.

Citat:
E usor de spus mai ales cand nu traiesti asa ceva. Cand tii mult la o persoana, nu poti sa zici “lasa-l si pa”.
Cu toții am avut pierderi.

Citat:
Stiu ca sunt multe lucruri pe care ar trebui sa le fac pentru mine insa am renuntat acum cativa ani, pentru ca mi-am dat seama ca doar traiesc o religiozitate de fatada, insa nu am ajuns sa nu mai cred deloc in ortodoxie. Daca in ziua de azi mai spun o rugaciune sau mai fac ceva ce tine de ortodoxie o fac doar pentru el, dar parca cineva imi surpa cu totul nadejdea, si am impresia ca totul este in zadar.. si nu pot sa ma impac cu asta… este ceva ce nu pot accepta, si nu ma incalzeste absolut nimic.
Ia-o de la 0 și fă ce ține de tine, să te apropii de Dumnezeu, din crize încearcă să intri în miezul problemei și să vezi ce genera acele lucruri de fațadă.

Citat:
Nu inteleg de ce pe moment am nadejde si apoi nu mai am… cumva nadejdea mea se bazeaza pe marturii pe care le-am citit de la oameni care au avut trairi poate chiar supranaturale care i-a adus inapoi la ortodoxie, insa nu stiu.. am impresia ca el va ramane in ratacire toata viata…
Pentru că îți condiționezi nădejdea de anumite rezultate, nu ai răbdare, arzi etapele parcă ai fi femeie.