Subiect: Hai Romania!
View Single Post
Vechi 02.07.2024, 14:39:00
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Urmeaza un meci istoric, Romania(Tarile de sus) contra la Olanda (Tarile de jos). Edy Iordanescu a adus preotul si a binecuvantat echipa. Speram deci la un meci frumos. Daca nu se mai tot repeta greselile in aparare atunci e posibil sa castigam caci Olanda nu mai e ce-a fost, echipa de pe vremea lui Cruif sau de pe vremea lui Gulit, Raikard si Van Basten. Acuma e o echipa mediocra mai slaba ca Slovenia. Bine ca n-am cazut cu Slovenia ca e o echipa foarte buna, abea i-a batut Portugalia la 11m, asa ca am avut sansa sa castigam grupa si sa cadem cu Olanda. Sper sa nu ne risipim sansa ci sa trecem si de optimi ca sa jucam iar cu Austria sau Turcia si sa ne dovedim printr-o mare victorie, cu adevarat, generatia de suflet.
Aveam mai multe șanse cu Slovenia sau Anglia pe care i-am învins în 98, 2000 și la tineret Under 21 în 2019, Portugalia a jucat cu Slovacia cu care am fost în grupe.

Olanda ne știe am tot fost în calificări cu ei, are vreo 3 atacanți periculoși dar la mijloc e franjuri, e suficient pt ei să-ți dea cu un gol în plus.

Naționala oricum pare că nu mai are combustibil să alerge, Franța a jucat bine cu Belgia fără să se forțeze, au ratat ocazii mari, iar Belgia ne-a bătut pe noi fără să se întrebuințeze prea mult.