View Single Post
Vechi 13.06.2024, 18:34:35
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
"Am cerut renumărarea voturilor împreună cu colega mea, primărița sectorului 1, Clotilde Armand.

Ce parere ai? Uite le-am facut aici si o analiza electorala.
Fritz se pregătește să fie președintele României și va fi mai rău ca Iohannis, toată parada asta ce o face e despre el, să fie în centrul atenției ca un moralist, nu e despre Clotilde.
E virtue signaling cum fac haștagiștii.

Clotilde e PA, atât i-a fost ascensiunea, în 2020 au speriat pensionarii să nu vină la vot că iau covid și a fost ponderea mai mare de useriști câștigând la limită, dar acum a fost prezența și zbaterea maximă, nu mai au unde să crească.

Am văzut ce rezultate au fost la S3, 4,5,6, Băluță, Negoiță, Piedone și Ciucu și-au spulberat adversarii peste 20 de procente peste.

E clar că Clotilde a enervat cetățenii S1 cu mizeria, șobolanii, certurile, proasta gestiune, nesimțirea bugetară.
S1 e cel mai bogat sector din București, S5 e cel mai sărac și Piedone a fost ascuns 1 an și o lună, denigrat că e analfabet, și tot a câștigat.

Unde se simte munca primarului și lasă ceva în urmă, cel puțin la București se vede.

Să nu uităm că USR a câștigat strâns și la Brașov acu 4 ani deci acum nu se pot plânge că pierd unde au câștigat strâns.

Last edited by Iorest; 13.06.2024 at 18:40:04.
Reply With Quote