View Single Post
Vechi 13.06.2024, 00:15:51
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Asa esti de impatimit ca ai ajuns sa ma sperii sau sa ma ameninti?
Te citez: ”Ai grijă ce vorbești că e la limita blasfemiei
Eu m-am referit la ce ai zis tu că Fritz e de la Dumnezeu, și prin tot ce face el și șleahta lui batjocorește creștinii, jefuiește bugetul local încălcând legalitatea plăților prin contracte acordate fără licitație, fapt constatat de Curtea de Conturi.
Fritz e viitorul Iohannis, va fi aruncat la prezidențiale peste câțiva ani, jegul dacă nu se vor lua contramăsuri de stopare a mitului pe care acest escroc pestilențial și-l construiește.

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Oare blasfemiez daca-s pentru respectarea alegerilor libere si corecte???
Io am ales in sectorul 1 sau 2 sau in Timisoara? Io am ales in Cluj cu AUR si PDU.
La Timișoara Fritz nu a făcut decât să piardă jumătate din fondurile europene câștigate de Robu pe zeci de proiecte fiindcă nu le-a făcut, a pierdut fondurile pt spitalul de copii că nu a dat un aviz.

A mai reușit să ia 2 amenzi de zeci de milioane de euro pt că nu a plătit certificatele verzi pt termoficare.

Are un viceprimar penal pt conducere fără permis, a avut o consilieră locală USR care a construit ilegal un duplex care nu s-a demolat deși există hotărâre judecătorească.

A angajat un penal cercetat pt delapidare, ca administrator la termoficare în prima parte a mandatului.
A mai reușit să lase oamenii în frig în spitale în 2021, să ceara carantinarea grabnică a orașului către Arafat, să piardă procese pt demitere abuzivă a unor funcționari publici.
Să pună taxe de parcare pe parcări rezidențiale de blocuri făcute de Robu pt cetățeni.

Dacă făcea Radu Mazăre sau orice alt pesedist ce a făcut jegul ăsta, în materie de abuzuri de putere, prejudicii, prejudicii chiar cu fonduri europene, ar fi sărit de fund în sus toată haștagimea nerușinată care votează ca boul în jug.