Citat:
În prealabil postat de Iorest
Citat:
Stai sa o vedem si pe asta: Pai cum sa aiba un cvasi necunoscut ofiter SRIst ca Tutza-psd fix acelasi numar de voturi ca si doamna Cloty... da fix fixutz? Aici e o facatura curat murdara ce se vede de pe luna ca zidul chinezesc. Ma rog pentru ea in contra la statul paralel! Stiati ca o cheama si Maria si vine din Guadalupe? Doamne dă sa iasa la iveala facatura! Apar-o pe Cloty de bagabonzii astia travestiti in baieti buni! Ma da fix cu cateva sute de voturi mai mult! Cine-i asta Tutza ca n-a auzit nimeni de el? Deci cum sa-l fi votat cineva? Pai PSD nu a scos la consiliul general cat a scos cvasi necunoscutul asta si io sa nu-mi pun intrebari si sa ma fac ca ploua? Pai suntem de rasul universului!!! Vai noua!
|
Clotilde l-a furat pe primarul S1 în 2020 cu acces neautorizat al useriștilor din comisii la sacii de vot, când să se numere voturile au udat buletinele cu apă ca să nu se mai distingă unde e contur de ștampilă validă și unde nu.
Într-o țară normală faci pușcărie grea pt o asemenea gravitate, măcar haștagiștii respectivi.
O fi Tuță cu trecut cenușiu, dar tot nu vreau să o văd pe hâda aia cum nu dă bani la Catedrala Mântuirii Neamului sau cum face evenimente gay din banii creștinilor.
Opinie Mirel Palada:
Săraca Clotilde. Ultimele zvîrcoliri ale hidrei în agonie. Drăguțul de Coldea, cum nu mai e el să-i țină spatele. Ce păcat. Ce păcat...
|
Nu gandesti drept, cinstit. Esti patimash si cu astfel de atitudini nu facem decat pe placul matrixului reloded Helvig-Iohannis-PNL-PSD globalist si europenist vandut, condus de jmecherashul Iohannis si de slugile lui cio-ciu, stan si bran, defapt bran si bran, puterea si opozitia, impreunati din interes, vazandu-se stapani peste tara, adica vom fi tzepuiti la bucurie 4-ani, de alianta mupetzilor poot-op care ne duce din rau in mai rau nepricepand nici ei si nici noi asta, ca defapt nu e bucurie ci tradare la lupii cezarici demoncrati condusi de lupul cel mai rau si de duhurile lui necurate care ne incanta si ne entuziasmeaza ca sa aplaudam fericiti si ”liberi” minunile fake visand ca o sa ajungem pe marte si ca am invins impreuna prin filme fiara, dragonii, dracii si satanele ca niste razbunatori beroici de banzi desenate in timp ce sclavi fiind patimilor si minciunii, depresia si deznadejdea, pangarirea si impostura ne inghite cu alcatraz cu tot oricat am face ochi dulci la schii si am juca golf in aer liber si tenis, sportul ”alb”, preocuparea cluburilor selecte, pline de impostori grozavi si exclusivisti adunati pe caprarii in loje ca masonii si iezuitzii stiintifici care dau lectii tot timpul avand impresia ca le stiu ei pe toate.
Clotilde nu mai este dushmanul nostru si nici al Bucurestenilor, a fost acum 4 ani si poate a facut si multe greseli, acum e de partea cea buna a fortei, voi se pare ca traiti in trecut. Luptand cu Coldea defapt sunteti cu Helvig-Iohannis care sunt pe farash dar sistemul lor antibasist se intareste. Ti-am zis ca Clotilde, Mihaiu si Fritz impreuna cu Elena Lasconi trebuie sprijiniti, fiindca si ei sunt cu Dumnezeu, deci trebuie ajutati sa invinga mafia pootopului uslamist! Trebuie sa ne rugam sa se renumere voturile si eventual sa se refaca alegerile la sectoarele 1 si 2 ca sa avem o democratie serioasa in care sunt respectati si cei care nu ne convin (noua mortodocsilor)... de exemplu din motivele date de tine, insa alegerile trebuie sa fie foarte foarte CORECTE, caci altfel suntem o tara bananiera, o colonie din lumea 3-a sau a 4-a.
Deci io ma rog Domnului sa se arate dreptatea, sa iasa la lumina si la iveala hotiile si, daca se poate, as vrea sa castige Clotilde si Mihaiu asa cum este drept, caci fiecare vot conteaza!.. ca ne convine, ca nu ne convine. NOI crestinii-ortodocsi NU SUNTEN HOTI si nici teroristi tiranici impostori, ipocriti vicleni si desfranati, interesati doar de satisfactiile patimilor pentru idolii nostrii!!!
Ma rog deci
sfintei fecioare Maria de Guadalupe, dreptului prooroc Samuel si arhanghelului Mihail sa ajute pe cei ce le poarta numele ca sa nu poata fi furati de noul stat paralel condus de marele licurici prin Helvig si altii mult mai rai ca si Coldea.
Nu fiti fraieri sa luptati cu Coldea sprijinind pe Hell...vig!!! Coldea e istorie... in timp ce Hidra iata cum fura alegerile intronandu-se si insatapanindu-se ca pootopul si in sectoarele 1 si 2!
Timisoaara Timisoaara Timisoara!