View Single Post
Vechi 03.06.2024, 20:46:37
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Daca ar fi fost la rand ptr virfuri fi sigur ca shoul s-ar fi derulat complet diferit.
Asta nu-i o preoblema pentru profesionistii pe care noi tindem sa-i credem niste bieti amatori care nu stiu ce fac.
Da or fi niște profesioniști sfetnici care să compromită mișcarea suveranistă prin caricaturizare, la asta da se pricep, căci lumea îl va reduce și pe Piperea, pe Mihai Neamțu, pe Peter Costea, pe Aurelian Popa care iau în serios mandatul de europarlamentar la Diana Iovanovici.

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Si nu este ceva generat de mintea mea, ci pusa cap la cap din multe surse initiate si informate si a caror predictii s-au adeverit sau sunt in derulare, in curs de realizare.
Cind ne-om intalni la o apa minerala dupa ce castiga AUR, iti povestesc mai multe :))
Am văzut ce zicea Laurențiu Primo într-un live recent că Diana Șoșoacă ar fi bătut palma cu băieții probabil cu PSD să facă 5%, la P.E. să meargă la un salariu mulțumitor, dar în Parlamentul României nu mai intră ca să scape de atmosfera ei.

Iar în P.E. sunt amenzi de zeci de mii de euro va sta cuminte.