View Single Post
Vechi 15.04.2024, 23:36:59
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Dar sincer acum,la mintea ta ..... Probabil este așa o plăcere vinovată și un compromis făcut din lipsa altor alternative.Altfel nu-mi explic cum un om care gândește,ar susține/simpatiza o extensie a reminiscenței legionare cu parfum bolșevic,așa în clasicul "schimbăm" domnul păstrăm ideile.
Bolșevismul și legionarismul sunt contradictorii, AUR nu va repeta ce s-a întâmplat în interbelic, toată problema pleacă fiindcă în anii 90-2009 nu au fost partide conservatoare, naționaliste care să promoveze interesul poporului român.

Citat:
La noi orice naționalism agresiv este mascat de o trădare.
Nu știu ce înțelegi tu prin naționalism agresiv, eu văd că lupta cu sistemul e inegală, PNL-PSD-USR folosesc banii de la buget pt o propagandă agresivă, au presa, justiția, fac legile și au și guvernarea, organizează și alegerile și încearcă să facă jocuri.

Deci cu un sistem ticăloșit, împuțit și controlat tu te miri că unii au ieșiri de nemulțumire, de parcă te-ai duce cu flori la niște ticăloși care te jefuiesc și te vor lăsa și fără proprietate privată în curând.

Citat:
Noi nu înțelegem războiul, fiindcă nu avem pentru ce lupta atâta timp cât am fost obișnuit să fim slugi și tributari sau cum am spus mai sus, ne-am oferit de bunăvoie.
Păi da nu am fost imperiu pt că unii cu gândire de fricoși imediat cum s-ar fi scos sabia pt apărarea a diferite teritorii ar fi țipat că e mistica revolverului, că legionarii, deci frâna asta mentală, frica de a cuceri militar anumite teritorii cum a făcut Ștefan cel Mare tocmai asta ne-a făcut mici în istorie, plus trădările.

În România dacă exista vreun lider autoritar care scăpa chirurgical de unul de teapa lui Ion Iliescu înainte să ajungă la putere cât era în eșalonul doi, imediat s-ar fi trezit niște ratați să deplângă, să spună că revolverul, așa mai bine a fost lăsat să nenorocească o țară și avutul ei.

Românul e de părere că mai bine lași o neghină să te distrugă decât să iei acțiuni înainte să se petreacă răul, de aceea nu înțeleg când unul ca Ștefan cel Mare, Constantin cel Mare și alții erau nemiloși cu trădătorii, cu gunoaiele, cu uzurpatorii, cu legendații pregătiți să dea lovituri de stat.

Citat:
Noi rămânem niște mici copilași care nu știu să facă nimic decât dacă se uită la mama Rusia sau Tata Occident așteptând cuminți indicațiile lor....
Pentru ca România să fie imperiu cum dorești, trebuia să avem sute de ani de istorie cu războaie câștigate, cu acumulări teritoriale progresive și care să nu fie luate înapoi.
Trebuia să fie o țară cu cultură marțială care premiază generos veteranii de război, văduvele, care cheltuie mult pe înarmare și caută să aducă cele mai bune soluții de înzestrare.

Or așa ceva nu există, totul e făcut după ureche și românii se sperie când dau puțin de greu.

Last edited by Iorest; 15.04.2024 at 23:40:46.
Reply With Quote