View Single Post
Vechi 27.03.2024, 10:15:49
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Vezi că depopularea României are la bază actele de trădare ale PSD-PNL-UDMR prin distrugerea industriei, distrugerea agriculturii, distrugerea ruralului, precarizarea urbanului care a rămas cu infrastructură veche în școli și instituții.

Deci pecetea dezastrului o poartă FSN-PNL-PSD pe care îi susții tu atacând AUR-ul, (...)
Păi am spus, și cred că de mai multe ori chiar, că Simion și AUR nu urmăresc altceva decât să ducă la un nou nivel dezastrul pe care l-au început alții înaintea lor încă de la trădătorii și criminalii din 1989. Și există destule argumente, inclusiv eu am adus câteva aici pe forum în acest sens, inclusiv în postarea anterioară.

Faptul că sînt împotriva trădătorilor de la AUR nu înseamnă că susțin pe altcineva, nici măcar indirect. Habar n-ai tu cât i-am criticat eu, cu argumente, nu cu de-stea viscerale ca tine, care poate că te temi că ai putea să nu ajungi prin parlament sau cine știe pe unde, dar nu trebuie să îți dau eu ție explicații în acest sens.

Mata ai convingerea greșită că dacă aceia sînt răi și sînt moștenitorii practic a celor care au făcut mult rău românilor și României, asta înseamnă că AUR (și nu vorbesc doar de ei, s-ar putea să fie și alți nemernici, alte „conserve”, care s-au travestit în „suveraniști” și „conservatori”) ar fi o alternativă reală, mai bună decât opoziția lor. Tocmai despre asta-i vorba, în caz că te prefaci în continuare că nu pricepi despre ce-i vorba, despre faptul că în vremurile prezente AUR este un rău chiar mai mare decât cei pe care îi „contestă”. Faptul că au alt nume de partid în niciun caz nu îi face automat o alternativă cât de cât viabilă, acceptabilă la ceilalți, adică nici măcar în sens de rău mai mic. Simion și AUR sînt rele chiar mai mari decât „USL”.

Asta nu înseamnă că susțin „USL”
, că nici nu-i susțin și nici nu-i votez și nici nu i-am votat niciodată, dar asta nu înseamnă că voi vota Simion / AUR la oricare dintre alegerile viitoare, cel mai probabil nu voi merge să votez, iar avînd în vedere că totuși în 2020 am votat AUR și acum văd ce MÎRȘĂVIE INIMAGINABILĂ a devenit această escrocherie „politică”, am și din acest punct de vedere tot dreptul să îi critic.
Reply With Quote