View Single Post
Vechi 05.04.2008, 01:06:01
Elena78 Elena78 is offline
Member

Data înregistrării: 04.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de Elena78
daca le-as spune parintilor ca ma casatoresc cu un baiat al caror familie ei nu o cunosc
Mai sus spuneai ca familia ta stie ca matusile sunt depravate. Pentru o asa caracterizare care banuiesc ca nu este aruncata in vint trebuie sa cunosti bine acele matusi...

...daca vrei sa fi ajutata cu un sfat OBIECTIV trebuie sa explici situatia ta mult mai detaliat, insa de regula este bine sa asculti de parinti, mai ales daca parintii tai merg regulat la Biserica si se spovedesc.
Buna Cozia,

Eu le tot spun parintilor sa mearga la biserica, caci ei au si obiceiul ca blestema (ma feresc sa nu ii supar sa nu ma blesteme). Eu insist si le tot spun sa se roage pentru mine pentru casatorie, mama este credincioasa, dar tata nu prea.
De accea nu le-am mai spus nimic de acest prieten al meu, pentru ca mama mi-a zis ca "nimeni nu o sa ma merite" si acum sunt in strainatate si a fost foarte necajita ca "plec de langa ea si o parasesc". Mi-a spus categoric sa imi caut pe cineva in strainatate si sa ma stabilesc acolo. E usor de dat sfaturi la altii,mi-a spus chiar ca esti fericit acolo unde castigi multi bani, parere cu care nu sunt de acord.

Legat de acele matusi, le stie pentru ca au fost consateni cu ele, dar eu cred ca a lua in seama aventurile rudelor este o prejudecata (parerea mea).

Acuma tot ma preseaza sa raman in strainatate..., dar le-am spus ca nici aici nu sunt cainii cu covrigi in coada.

Nu stiu insa cum mi-oi face ordine in viata personala, poate se vor mai schimba parintii..., astept vreun semn de la D-zeu.

Reply With Quote