View Single Post
  #21  
Vechi 21.03.2024, 23:57:02
Iorest Iorest is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Mesaje: 3.168
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Eu nu știu în ce realitate trăiești, eu în afară de 2-3 știri pe niște saituri cu aplaudaci fără discernămînt politic n-am văzut nimic despre așa-zisa „coaliție”.
A explicat Virgiliu Gheorghe cum stă treaba, nu e exclusiv demersul AUR.

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Nu pot să nu observ că nu există mai nimeni să strângă semnături, și cred că nici nu e cea mai mare problemă a oamenilor acum, cred că au probleme mai mari, atunci în 2018 chiar a fost o mișcare la nivel național, chiar dacă majoritatea nu s-au dus să voteze, era o efervescență, erau dezbateri, tema efectiv exista la un anumit nivel în spațiul public și chiar mediatic. În plus mai era și centenarul marii uniri, și se legau subiecte simbolice.
În 2018 au fost extrem de puține emisiuni, nici măcar la tvr nu aveau acces, nu știu ce realitate ai văzut tu, că a organizat Mihai Neamțu o dezbatere și mai doi-trei pe cârca lor niște conferințe răzlețe prin țară și după și-au luat batjocură e altceva.

Dacă ar fi fost efervescență cum spui tu, votau 5-6 milioane, în cea mai proastă prezență la vot la europarlamentare și parlamentare au fost spre 6 milioane de oameni, deci nu era decât o stare de frică băgată de brigăzile neomarxiste, iar proștii i-au crezut pe ei, nu Biserica, nu duhovnicii, nu sfinții care învață despre mărturisire, asta denotă și care e factura poporului.

Votul a ținut 2 zile, iar 30% cea mai proastă prezență în 2020 s-a atins în doar 14 ore de vot.

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
(Georgică nu făcea atunci pe „conservatorul”, probabil „conserva” primise alte sarcini la vremea respectivă, el zicea mai târziu că ar fi participat la protestele terfeliștilor, la 10 august etc., deci ale celor care erau în siajul USR, Cioloș, al neomarxiștilor, al unui anumit „stat paralel” și așa mai departe.)
A participat și la protestele anti-Băsescu dacă e s-o iei așa după ce Boc tăiase și guverna doar pt ai lui, 10 august a fost parazitat de usr, cioloș, iohannis, dovadă că după nu s-a mai ridicat nimic asemănător, fiindcă tuturor le era scârbă de hoțiile din USR după ce au prins puțină putere și de nesimțirea lui Iohannis.
__________________
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2.

Last edited by Iorest; 22.03.2024 at 00:01:18.
Reply With Quote