Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Sunt de 100 de ori mai multi ortodocsi care desfraneaza cu romance si le spurca viata si le strica casele dar rasismul din voi va mananca tot dramul de omenie pe care crestinismul incearca sa vi-l insufle.
|
Care ar fi rasismul aici, există musulmani europeni care arată ca și noi în Bosnia de pildă.
Am văzut ce spunea Emir Kusturica regizorul de origine sârbă născut în Bosnia al filmului comedie Pisică Albă-Pisică Neagră, când a revenit cu botez la ortodoxie, că bosniecii au fost torturați în evul mediu de către turci să treacă la islam și așa s-a ajuns la acele procente.
Eu spuneam de o modalitate de a șmecheri pe care am văzut-o la unii dintre ei, legat de accesare de ajutoare, legat de a fugi de munca grea, de a profita de orice are creștinul și de a-l înșela pt că religia superioară în mintea lor le dă dreptul să fie șmecheri în interacțiunea cu oameni de alte religii.
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Grozaviile pe care le scrii sunt urmarea faptului că te hranesti cu otrăvuri legionare criminale. Nu au nimic de-a face cu crestinismul.
Daca pui asa problema, orice om are o hiba si nu-i aproapele tau.
|
Care are fi acea literatură, fiindcă în interbelic nu cred că s-a scris pe tema asta.
Orice om are o hibă, dar nu orice om încearcă să profite, să te șmecherească, să se strecoare în căminul tău ca să-l distrugă din interior sau să-i schimbe compoziția.
Nu prea vezi, în Europa, femei din zonele îndepărtate musulmane, deși acelea sunt cele mai vulnerabile ci vezi bărbați în putere, capabili să muncească și să întrețină o familie care se țin după femei pe aici, dar lasă acasă cine știe câte guri de hrănit.
E o forță de invazie.