Citat:
În prealabil postat de Iorest
Da așa pare, dintre partidele cu șanse de a trece pragul, dacă vor avea 20% vor avea nr suficient de parlamentari să conteste la CCR orice lege, dacă era asta situația în 2016-2020 nu-și mai permiteau să închidă Biserica de Florii și Paști în 2020, să oblige Biserica să slujească în frig în 2020, să îngroape oamenii în saci, să înfricoșeze populația din banii populației, să distrugă afaceri private cu carantinarea orașelor, să cheltuie miliarde din PIB pe dezmățul achizițiilor neconforme din plandemie.
Mai mult e un profil de candidat, s-ar încadra și Mihai Neamtu aici, Dan Puric șamd, deși ei individual și de la 0 nu au șanse să facă un partid care să treacă pragul, timpul e prea scurt.
|
ActiveNews a arătat că toate celelalte partide relevante sunt pro-avort, deci sunt descalificate de acest îndreptar:
https://www.activenews.ro/opinii/BOR...ectoral-188066
Cel mai normal mi se pare ca BOR să dea îndrumare cu cine să votăm dacă ne interesează apărarea credinței. Pe mine nu mă preocupă politica, mă distrage de la lucrarea de mântuire, și nu mă cred vreun înțelept care să știe toate complicațiile din politică. Ăsta e un subiect complex pentru oameni preocupați, prefer să fac ascultare în astfel de cazuri.