razvan_m
Am observat si eu , tot studiind PAUSARII , ca acestia sunt cunoscuti ca fiind evrei sau se autodeclara a fi evrei . Mie imi par ceva special , o minoritate a evreilor sau poate ca nici nu fac parte din urmasii vreunuia din cele 12 triburi ale lui Israel . Mie imi par diferiti de masa celorlalti evrei . Poate sunt ashkenazi .
Studiind activitatea greilor ( Rothschild , Rockefeller , etc. ) din finante-banci , petrol , economie si mai apoi Federal Reserve , The Council on Foreign Relations , BILDERBERG , The Trilateral Commission , etc. am constatat ca ei au fost mereu initiatorii mega crizelor mondiale , fie ele revolutii , razboaie sau economice , si de fiecare data se super imbogateau de pe urma lor . Dar uneori s-au comportat de parca nu le pasau de evreii amarati , de cei de „ rang trei „ .
Indiferent de proportiile holocaustului , mai mare sau mai mic , este cert ca evreul de rand a avut de suferit . In acest timp greii ce faceau ? Ciudatenii . Iata cateva exemple :
Standard Oil ( Rockefeller ) facea afaceri cu IG Farber ( german ) , relatie fara de care aviatia germana ar fi stat la sol si nu ar mai fi dus batalia Angliei .
Bunicul lui Soros colabora cu nazistii pentru confiscarea averilor evreilor .
IBM a colaborat si ea cu Germania acelor vremuri .
Albrecht Georg Haushofer , pe jumatate evreu , l-a influentat fundamental pe Hitler . Mai mult , tatal acestuia , Karl Haushofer, prin intermediul lui Rudolf Hess sau direct , l-a influentat si el pe Hitler si nazismul … Acest Haushofer a fost initiat de lama tibetani in ratacirile lor , inclusiv malefica Shambala . Si astfel ne amintim ca cercetatori nazisti faceau studii in Tibet si-si cautau originile arienilor acolo . Astfel , influenta malefica a Shambalei a dus la dezastrul pe care-l stim cu totii . Dar sa nu ne miram . Iluminatii se inchina lui lucifer si au planuit inca din sec. 18 necesitatea producerii a trei razboaie mondiale pentru a pune lucrurile pe fagasul dorit de ei . Doua deja au fost …
Sir Oswald Mosley a primit pe timpul razboiului sume mari de bani de la Rothschild .
Mai mult , a fost insurat cu Cynthia Curzon fiica lui Mary Victoria Leiter ( fiica bogatasului evreu american Levi Ziegler Leiter )
Dar Sir Oswald Mosley si a doua sa sotie , Diana Mitford , ( dupa ce prima a murit ) au fost simpatizanti ai nazismului . In aceste conditii Diana a avut o sora maritata cu Winston Churchill .
Nazismul a considerat fizica atomului ca fiind stiinta evreiasca . Astfel au plecat toti savantii din domeniu din Germania . Iar in SUA stim foarte bine ce au facut .
Rockefeller a finantat si incurajat masiv eugenia si abia pe urma nazistii au „ imprumutat-o „ .
Si multe altele .
Deci este clar ca greii stiau ce va urma in Germania . Dar n-au facut NIMIC pentru masele de evrei ramasi sa indure napasta . La banii lor , puteau sa-i expatrieze pe toti de mult . Dar n-au facut-o . Si atunci te intrebi , nu cumva pentru ca sunt diferiti de restul evreilor ? Nu cumva iluminatul Albert Pike a avut dreptate cand adeverea in secolul 18 planul lui Rothschild si al lui Adam Weishaupt ( intemeietorii ordinului ) de creare a trei razboaie mondiale ? Motivele primelor doua s-au confirmat . Al treilea spunea el , are legatura cu islamul .
Multi care accepta „ teoriile conspiratiei „ ca fiind reale , in sensul ca PAPUSARII conduc din umbra planeta , nu fac legatura cu acest ordin . Dar fara el , fara structura lui piramidala bine pusa la punct , n-ar fi reusit . Iar structura au luat-o de-a gata , dupa congresul de la Wilhelmsbaden , cand s-au unit cu principalele loji masonice pe care pe urma rapid le-au si condus de la nivelul gradelor superioare .
Si mai difera ei de masele de evrei . Prin religie , ei practicand cultul paladin .
Doamne ajuta-ne !
http://saccsiv.weblog.ro/