View Single Post
  #162  
Vechi 05.03.2024, 16:43:02
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 28.02.2015
Mesaje: 1.646
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Uită-te cât se vor scumpi facturile la energie din aprilie, va fi dezastru, în numele combaterii schimbărilor climatice și a altor aberații, nivelul de trai va scădea, și lucruri normale pe care ți le permiteai vor fi tot mai scumpe, se va pierde proprietatea privată că mulți nu o să-și mai permită să plătească întreținerea iarna.
Da, o sa moara romanashul de foame la ce scumpe or sa fie toate din aprilie incolo, si o sa-i cada si un drob de sare direct in cap, mare atentie, bobocule!

Niciodata romanul de rand nu a dus-o mai bine decat in 2024, niciodata nu a fost mai bogat, niciodata nu si-a incarcat mai tare cosul la supermarket si niciodata nu a calatorit prin vacante exotice pe te miri pe unde.

Si tu o dai pe aia ca-si va pierde proprietatea privata ca nu o sa-si mai poata plati facturile, saracutzul! Plus ca faptul ca are proprietate privata e deja semn de mare bogatie iar Romania cred ca e pe primul loc in Europa daca nu si in toata lumea la procentul de locuinte proprietate personala.

Nu va mai vaitati atat ca nu va sta bine, nu mai sunteti de mult atat de saraki pe cat v-ati obisnuit sa va considerati!
Reply With Quote