View Single Post
Vechi 29.02.2024, 08:01:03
Argesean123 Argesean123 is offline
Member

Data înregistrării: 26.02.2024
Religia: Ortodox
Implicit

frate zici ca stau de vorba cu chatgpt aici
sunteti suspect de dubiosi amandoi, si cozia si lorest

apoi postez in urma recomandarii cu pelerinaje "In ceea ce tine de partea cu femeile de 40-50 ani divortate, in primul rand nu m-as cupla niciodata cu o femeie divortata" si deduci ca eu caut doar femei peste 40 ani

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Problema este ca cu cit avansezi in ani, sansele sa mai intilnesti femei intre 35-50 de ani care nu au avut o relatie cu un barbat, casatorite si apoi divortate sau in concubinaj si separate sunt extrem de putine.
Mai oameni, am mai scris ca nu caut prospaturi
dar nici ce imi scrii aici
Ma indoiesc ca toate femeile intre 18 si 40 ani care sunt singure si disponibile pentru relatie au fost divortate sau au copii. Statistic, logic ar trebui mai bine de un sfert din ele sa nu fi fost in situatia asta, si e un procent modest avand in vedere ca traim in niste timpuri in care nu prea se mai fac nici copii si nu prea se mai intemeiaza casnicii intre varstele astea.

Ce treaba are ca au trait in concubinaj sau nu. Am scris eu undeva criteriul asta?
Discutia era ca nu mai poti ajunge usor la punctul ala in care sa mergi la prima intalnire. cu orice femeie normala, nu vorbeam de desene animate ce ati dedus voi

Nici nu au cum sa participe femei la discutie aici cat timp ati spurcat subiectul

Si nu au cum pentru ca majoritatea nu empatizeaza in primul rand cu starea barbatului singur, in al doilea rand nu empatizeaza pentru ca majoritatea au social media si le vine foarte usor sa se cupleze daca vor, atunci cand vor, indiferent ca sunt cele mai crestine din judet sau nu. In al treilea rand, femeile care "se dau pe internet" pe forumuri sunt in general cu boli mintale tratate sau nu. N-au ce sa aduca in discutie pentru ca astfel de oameni de multe ori sufera de depresii grave si anxietati la limite astronomice, nu le impinge nimic sa iasa cu cineva sau sa cunoasca ceva legat de subiect.

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
pelerinaje trebuie sa scrie pe tine! Chiar daca sunt gaini batrine, ele te citesc..., au ochiul format, vad imediat ce nevoi ai, si se poate ca ele sa aibe nepoate, si fiice nemaritate.
Mda, poate fi o perspectiva reala aici, ceva combinatie intre joc la loto, whishful thinking si incercare cu asteptare interminabila. E la fel ca aia cu agatatul la biserica. Dupa logica ta, de ce nu ma abordeaza babele chiar la biserica sa-mi zica, hai sa-ti dau o nepoata!? nu stiu ce sa mai zic.

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
De ce spui că a devenit penibilă situaČ›ia în care eČ™ti acum, adică să-Č›i doreti o pereche Č™i să n-o gaseČ™ti în standardurile pe care le-ai fixat?
Adica sa cobor la minim toate asteptarile si orice standard si criteriu de selectie doar ca sa gasesc? aia poate fi calea catre o persoana cu care traiesti dar de care nu esti indragostit, ceea ce e foarte grav!
Mda, posibil sa fiu prea pretentios, daca tot sunt la capitolul reflexie

https://www.facebook.com/watch/?v=3238637516183416
Posibil in ritmul asta in 20-30 ani (poate chiar mai devreme) sa fiu in linie cu astia din filmare: boschetarul si mosul in baston. Aia tot la agatat sunt acolo. Iar femeile singure sa fie ca blonda aia, care daca va uitati atent, am impresia ca e barbat.

Last edited by Argesean123; 29.02.2024 at 08:20:59.
Reply With Quote