View Single Post
Vechi 27.02.2024, 22:46:04
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Argesean123 Vezi mesajul
Iar le infloresti.Unde am scris ca fac sport in continuu?
Păi uite de unde am dedus,

Citat:
Problema este ca pe toata perioada aia de studiu, m-am dedicat facultatii, am neglijat faptul ca oamenii stateau pe retele sociale si se cuplau, eu nu am stat de asa ceva pentru ca realizasem ca multi erau superficiali si pierdeau timpul acolo. Culmea, personal eram in timpul liber mai mult decat ocupat cu activitati sportive individuale pentru a face fata stresului. In felul asta am reusit sa ma mentin sa nu o iau razna.
Reiese că îți ocupai timpul liber cu sport, unde le-am înflorit eu, vezi că oi avea defecte, dar mincinos nu sunt.

Citat:
Si nu sunt sumo, momentan, doar usor supraponderal de la usoara burta
Păi nu ești sumo, dar recunoști că ești pufos și-ți cam place berula.

Dacă voiai îți făceai prieteni sau măcar amici pe lângă o sală de fitness și nu e foarte scump pt un om care are servici, să nu exagerăm că eu știu cam cât te costă să faci sport.

Citat:
unde sunt frate femeile astea ca maine le scot! sa-mi dea mesaj una de pe forum daca se simte in situatia asta de nu o scoate nimeni dar s-ar bucura. o invit chiar la un pelerinaj impreuna cu pensionarii la primul date ca sa nu fie creepy deloc
mergem la Sfanta Parascheva ca e drumul mai lung
Ți-ai făcut cont pe comunitate, cu poze, cu o ușoară descriere :
https://www.crestinortodox.ro/comunitate/home.php

La câte fete ai cerut numărul de telefon, pe câte le-ai chemat măcar la o plimbare prin oraș ?