Citat:
În prealabil postat de Argesean123
Asta e parerea ta. te-ai uitat la aia la sumo? si aia sunt sportivi
sau aia de la box/kickbox cu fata deformata tot sportivi
|
Tu ziceai că faci sport în continuu ca să nu o iei razna, nu că ești sumotor.
Citat:
bine glumesc
dar
n-are treaba
Cat timp bagi zahar+bere ca sa creasca burta si esti imbatranit facial de stres si munca cu inca 10 ani degeaba.
|
Păi nu băga
bericioaică boss, bagă și tu alimente cu calitate nutritivă.
Da și managerii sunt printre cei mai stresați și ei fac și cel mai mult sport ca pondere din populație
Citat:
Eu am usoara chelie si fire de par alb prin cap de la 20 ani. Iti spun sigur ca si astea au contribuit la ceva, nu ca le-am luat eu in seama sa ma afecteze la ceva
|
Și Jason Statham are chelie, sau Vin Diesel.
Citat:
Adevarat, dar nu stiu cum pot ajunge in punctul ala de a iesi la intalnire. Sunt complet depasit de situatie, si nici nu am cu cine. nu stiu cum sa gasesc o astfel de persoana. Dar am sa incerc si la pelerinaje si sa-mi formez ochiul la biserica sa ma uit dupa verighete, ce sa fac chiar daca ma fac de ras intreband. Foarte aiurea.
Imi vine sa caut chestii gen speed dating, desi pana si alea sunt strict in orasele mari, iar femeile vaneaza dupa criterii gen bani. e cam incomod
|
Încerci să ieși, unele poate se bucură că le scoți din casă, înveți și tu niște abordări, niște deschideri, nu îți zice nimeni să fii Pickup Artist.