View Single Post
Vechi 27.02.2024, 20:56:14
Argesean123 Argesean123 is offline
Member

Data înregistrării: 26.02.2024
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
de obicei oamenii care sunt sportivi arată bine, peste medie și au prima șansă să-și găsească pe cineva.
Asta e parerea ta. te-ai uitat la aia la sumo? si aia sunt sportivi
sau aia de la box/kickbox cu fata deformata tot sportivi
bine glumesc
dar
n-are treaba
Cat timp bagi zahar+bere ca sa creasca burta si esti imbatranit facial de stres si munca cu inca 10 ani degeaba. Eu am usoara chelie si fire de par alb prin cap de la 20 ani. Iti spun sigur ca si astea au contribuit la ceva, nu ca le-am luat eu in seama sa ma afecteze la ceva

Citat:
Doi ai fost la București unde e o densitate foarte mare de femei, cea mai mare din țară și sunt unii care erau urâți și erau mari combinetozauri, ieșeau cu femei de la lucru și din alte medii de la sală, cercul de lectură la Bucale
Mda, nu prea ieseam. Nu mergeam la sala sau la chestii culturale, concerte etc. Iarna ma duceam dupa facultate doua ore la patinoar, veneam acasa zob, mancam, ma uitam la un film si ma culcam.
Vara eram acasa la parinti si la mare la innot. Primavara eram in acelasi ritm, dar cu rolele. Toamna cu bicicleta si tot asa.
Am avut activitati si sporturi solitare. Acum sunt cu schiul in perioada asta. La fel
asta am atras la mine, singuratate
unii oameni se descurca de minune la asta

Citat:
totuși nu văd de ce nu ai ieși pe la întâlniri
Dacă dormi pe tine nu obții nimic.
Adevarat, dar nu stiu cum pot ajunge in punctul ala de a iesi la intalnire. Sunt complet depasit de situatie, si nici nu am cu cine. nu stiu cum sa gasesc o astfel de persoana. Dar am sa incerc si la pelerinaje si sa-mi formez ochiul la biserica sa ma uit dupa verighete, ce sa fac chiar daca ma fac de ras intreband. Foarte aiurea. Cred ca se amuza femeile de pe forum de mor cand citesc asta. De aia nici nu participa la asa discutii, pe langa faptul ca in general ele nici nu pot concepe starea asta de a nu te vrea cineva sau neputinta omului de a fi lipsit de cineva cu care sa iasa la dating. Buna, am vazut ca te inchini, banuiesc ca esti credincioasa, am vazut ca nu ai verigheta, ai cumva prieten, vrei sa iesim la un suc? Mi-am adus aminte cum a fost un coleg refuzat intr-o situatie asemanatoare, el a invitat-o mai tarziu dupa ce au vorbit mai mult, si aia i-a spus ca are copil mic acasa. I-a inchis gura imediat chiar daca nu avea verigheta fata. Un pic de tot daca te-a considerat femeia neatractiv in ziua de azi, iti da cu flit de nu te vezi si in curtea bisericii.
Imi vine sa caut chestii gen speed dating, desi pana si alea sunt strict in orasele mari, iar femeile vaneaza dupa criterii gen bani. e cam incomod

Am scris foarte mult pe topicul asta, si chiar unele aberatii. Va rog sa ma iertati cu totii.

Last edited by Argesean123; 27.02.2024 at 21:13:01.
Reply With Quote