View Single Post
Vechi 27.02.2024, 20:34:14
Argesean123 Argesean123 is offline
Member

Data înregistrării: 26.02.2024
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
pe forum mișună și femei singure și pe partea de comunitate a forumului sunt câteva care au și poze la profil.

E clar că societatea românească e spre final.
Posibil sa fie maritate multe. Femeile de calitate sunt luate imediat si maritate. Hai ca iar generalizez
Ce sa fac, mai stau o saptamana si deschid subiect, caut nevasta. N-am multi bani, nici experienta, dar promit sa te iubesc. ce sa fac

Citat:
În prealabil postat de MineaPeter Vezi mesajul
Cât privește călugăria, ea trebuie făcută dacă ne dă Domnul chemare în suflet pentru aceasta
iarta-ma, a vazut el ceva si orientarea mea spre biserica, rugaciune si a insinuat ca nu am multe alegeri. trebuia sa specific contextul. am impresia ca imediat cum m-a vazut, si-a zis in cap, asta a venit sa se calugareasca, pentru ca erau la coada doar cupluri. ma enerveaza mai rau ca am reflectat la cuplurile alea si am relizat ca eu sunt singur. cred ca de acolo a plecat discutia in capul meu mai mult

chemarea pentru credinciosi se poate trezi singura pana la urma, uneori e ca aia cu "foamea vine si mancand"
intradevar agreez si cu ce ai zis, persoana nepotrivita poate sa-i corupa pe ceilalti din manastire. de asta e si cercetata initial intens si juramintele nu se depun imediat

Citat:
În prealabil postat de MineaPeter Vezi mesajul
Să ai mult succes în construirea viitoarei familii, sau a următorului drum în viață! Hristos să te ajute!
Multumesc pentru vorbe, asemenea iti doresc si tie, numai bine in viata!

Last edited by Argesean123; 27.02.2024 at 20:43:25.
Reply With Quote