Iisus nu i se adreseaza niciodata cu mama ci cu femeie
Revenind la subiectul primordial
1 Corinteni 15:22 "Și după cum toți mor în Adam, tot așa, toți vor învia în Hristos,"
Ioan 5:28 "Nu vă mirați de lucrul acesta, pentru că vine ceasul când toți cei din morminte vor auzi glasul Lui"
1 Corinteni 15:12 "Iar dacă se propovăduiește că Hristos a înviat din morți, cum zic unii dintre voi că nu este o înviere a morților?"
Faptele apostolilor 24:15 "și am în Dumnezeu nădejdea aceasta, pe care o au și ei înșiși, că va fi o înviere a celor drepți și a celor nedrepți."
Apocalipsa 20:5 "Ceilalți morți n-au înviat până nu s-au sfârșit cei o mie de ani. Aceasta este întâia înviere."
Ioan 14:3 "Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca , acolo unde sunt Eu, să fiți și voi."
1 Corinteni 15:52 "într-o clipă, într-o clipeală din ochi, la cea din urmă trâmbiță. Trâmbița va suna, morții vor învia nesupuși putrezirii și noi vom fi schimbați."
Apocalipsa 20:6 "Fericiți și sfinți sunt cei ce au parte de întâia înviere! Asupra lor a doua moarte n-are nicio putere; ci vor fi preoți ai lui Dumnezeu și ai lui Hristos și vor împărăți cu El o mie de ani."
A doua moarte face referire la Judecata Marelui Tron Alb din apocalipsa 20:11, care este si moartea a doua, adica judecata tuturor mortilor care n au crezut in El vezi Apocalipsa 20:11-15
Apocalipsa 20:11 "Apoi am văzut un tron de domnie mare și alb și pe Cel ce ședea pe el. Pământul și cerul au fugit dinaintea Lui și nu s-a mai găsit loc pentru ele."
Apostolul Pavel ma invata sa vin la tine cu Dragoste de Hristos, dar unui inapt mintal ca tine care zice ca albu e negru si negru e alb si care cauta interpretari alegorice la cele Sfinte, nu ma pot abtine in a nu l mustra si a-i arata cat de in neadevar te afla, cautand raspunsuri filozofice/alegorice la Cuvantul Lui Dumnezeu
Tit 2:15 "Spune lucrurile acestea, sfătuiește și mustră cu deplină putere. Nimeni să nu te disprețuiască."
|