View Single Post
Vechi 09.01.2024, 12:35:39
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LoverOfJesus95 Vezi mesajul
Pai daca acest citat e al bisericii ortodoxe ala din 1914 care apartine tot bisericii ortodoxe nu mai e valabil sau cum?I a expirat termenu de valabilitate?
Biblia ortodoxa 1914cu binecuvantarea sinodului
Matei 1:24 Si nu o a cunoscut pre ea pana ce a nascut fiul sau cel intai nascut, si a chemat numele lui Iisus

Intelege ca nimeni nu crede in credinta voastra decat babele si oamenii care nu citesc Scriptura
Ce treaba ai dumneata cu altii? Ti-am zis sa te razumi la noi doi daca vrei sa te duelezi.

Chiar si in citatul:
Biblia ortodoxa 1914cu binecuvantarea sinodului
”Si nu o a cunoscut pre ea pana ce a nascut fiul sau cel intai nascut, si a chemat numele lui Iisus”

Io pricep din txt ca dar din Har ca ceva nu s-a facut pana atunci iar aceasta afirmatie nu asigura ca de atunci incolo s-ar fi facut. De atunci incolo exista o libertate care putea fi consumata cum se credea de cuviinta.

Io cred ca dreptul Iosif si preasfanta Maria au ramas feciorelnici pana la sfarsit! Astazi in Ceruri tot feciorelnici cred ca sunt!

Deci astazi e valabil textul:
Matei 1.
24. Și deșteptându-se din somn, Iosif a făcut așa precum i-a poruncit îngerul Domnului și a luat la el pe logodnica sa.
25. Și fără să fi cunoscut-o pe ea Iosif, Maria a născut pe Fiul său Cel Unul-Născut, Căruia I-a pus numele Iisus.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 09.01.2024 at 12:38:39.
Reply With Quote