View Single Post
Vechi 09.01.2024, 09:38:13
LoverOfJesus95 LoverOfJesus95 is offline
Member

Data înregistrării: 08.01.2024
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Păi nici tu nu lași impresia că te-ai pricepe la patristică.

„Râvnos” sau râvnitor, nu se vede că ai fi citit patristică, sau catehetică, iar doxologia e cântare de laudă.

Nu cred că ai fost ortodox niciodată, fiindcă ai fi avut altă așezare sufletească dacă erai cu adevărat.

Unde scrie cuvântul Portal în Biblie ?

E amuzant că declini nașterea naturală la Iisus, dar la frații lui spui că au fost născuți biologic de Maica Domnului.

Ce ar fi greu să fi fost fiii lui Iosif din prima căsătorie ?

De ce ne-ar fi mințit Biserica Ortodoxă și Catolică în privința faptului că Iosif a mai avut copii din altă relație?

Că nu spune în Biblie că frații lui erau mai mici să se fi născut după Iisus ?
Nu apare absolut nicaieri cuvantul portal!!!

Ba ereticule, cum sa declini tu nasterea naturala din fecioara? Cand atat Vechiul cat si Noul Testament sustin ca Domnul va fi/ a fost nascut din fecioara. Cum crezi ca a fost nasterea?, a pocnit din degete si gata s a nascut Iisus?
Daca Iisus nu s a nascut trupeste din Maria, nu a fost cu adevarat om pt a putea plati plata pacatalui.

Faptele apostolilor 20:29-32
"Știu bine că, după plecarea mea, se vor vârî între voi lupi răpitori, care nu vor cruța turma,"
"și se vor scula din mijlocul vostru oameni care vor învăța lucruri stricăcioase, ca să tragă pe ucenici de partea lor."
"De aceea vegheați și aduceți-vă aminte că, timp de trei ani, zi și noapte, n-am încetat să sfătuiesc cu lacrimi pe fiecare din voi."
"Și acum, fraților, vă încredințez în mâna lui Dumnezeu și a Cuvântului harului Său, care vă poate zidi sufletește și vă poate da moștenirea împreună cu toți cei sfințiți."

Biblia cand se refera la Cuvant, lege, poruncile Lui Dumnezeu, oranduielile Lui Dumnezeu, invataturile Domnului se refera la Scriptura!!!
Reply With Quote