Citat:
În prealabil postat de LoverOfJesus95
Ba incultule pupator de moaste si care nu citesti Biblia, Hamashiach vine din ebraica si inseamna Mesia
Cata patristrica, cateheza si doxologie am citit eu, nu ti poti imagina. pt faptul ca am fost ravnos pt El si L-am cautat am ajuns sa-L iubesc cu adevarat, citind Scriptura
|
Ma bucur ca Il iubesti cu adevarat. Insa nu coroborezi textele si nu pricepi ca Ham est fiul cel blestemat al lui Noe care a vazut pe Noe gol si beat si a ras si a plecat si l-a parasit pe Noe.
Deci Hamas nu este Mesia ci ascultarea de blestem. Nu vezi razboiul intre falsele mesii? Dar iata ca vine "mesia" din averica sa rezolve problema. Ce sa zic? Doar daca ai traduce ca Mesia ar fi cel ce-l poate mantui pe cel blestemat, pe Ham, ca sa-l readuca la ascultare de Dumnezeu, adica pe om caci omul cel vechi e cazut si blestemat, atunci Ha
mashiach ar fi un termen corect, insa cum ar putea fi corect o asociere a lui Mesia cel fara de pacat cu Ham cel blestemat si pacatos? Deci termenul e incorect si de aia e vorba de Meshiach cand te gandesti la Iisus fiul Mariei si nu de Hamasjiach!.. care e un termen care face trimitere la omul cel pacatos si pierdut care odata ce a primit pe Mesia si s-a botezat a devenit si el la randul lui un om nou, credincios si mantuitor de suflete!
Hai nu te mai lauda si nu te mai da mare.... ca mi-e clar ca ai pierdut vremea afara din Har, rastalmacind scripturile la greu.
Fa-ti cruce sa iasa duhul rau din tine! Poate lepadand infailibilitatile stiintifice si trufia o sa apara un loc gol in tine unde o sa poata incapea putin Har... si de acolo o sa incepi sa-ti revi in sine.