View Single Post
Vechi 25.12.2023, 15:01:50
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin Marian Vezi mesajul
Am văzut că nu mai este așa activ, dar slavă Domnului văd că am primit un răspuns rapid. Îmi cer scuze că am răspuns mai greu, iar întrebarea era, se mai dezbate treaba asta: "Nu mai mergeți la biserică că uite ce s-a intamplat la sinodul din Creta"?. Slavă Domnului, am inceput sa merg la biserică în martie anul acesta, și am dat de un domn pe strada cam prin iulie care zicea sa nu mai mergem la biserică că acum preoții sunt ecumeniști și dacă la biserica unde mergi se pomenește ierarhul sa nu te mai duci. M-am dus și am întrebat părintele duhovnic despre sinodul din Creta, și mi-a cam povestit, însă a zis că ultimul lucru pe care ar trebui să îl fac e să mă despart de biserica, a zis că de-a lungul istoriei au existat multe sinoade tâlhărești dar după ele au venit alte sinoade care au decis dacă era ok sau nu. Îmi cer scuze daca nu am povestit clar, cam asta e intrebarea. Ar trebui să mai mergem la biserici unde se pomenesc ierarhii? Eu unul am citit ceva din documentul postat pe basilica.ro si nu mi s-a părut ceva wow cum zice lumea. Am mai trecut prin momente din acestea și când am mai văzut documentaje de la Reporter cu biserica, și tot la fel m-am dus și am întrebat părintele duhovnic, și m-a lămurit, iar după mai multă documentare am văzut că multe chestii erau false, făcute doar sa atace BOR și patriarhul. Pe lângă toate acestea, vreau sa va urez un Crăciun fericit alaturi de cei dragi și va mulțumesc pentru înțelegere!
Ti-a zis bine preotul, mai bine decat putem sa-ti zicem noi.

Citat:
a zis că ultimul lucru pe care ar trebui să îl fac e să mă despart de biserica
Asta e bine de retinut.