View Single Post
  #6  
Vechi 09.12.2023, 21:36:35
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 26.01.2019
Mesaje: 314
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu te mai lua după David, omul strecoară jumătăți de adevăr și manipulează e expert în asta.
Simion a spus că ar da drept de cetățenie la cei care fac dovada că au strămoși români, sunt o grămada prin alte țări care au rădăcini românești, ce vrei să-și nege rădăcinile ?
Nu știu despre ce „strămoși români” vorbești mata, eu însă îți spun că din România de după 1945 au plecat de bună voia lor peste 400.000 de persoane la Israel sau prin alte părți (dintre care probabil marea majoritate au cetățenie a statului Israel), AU RENUNȚAT LA CETĂȚENIA ROMÂNĂ, AȘA CUM ERA ȘI NORMAL, așa încât la ora actuală fac parte dintre populațiile străine care, potrivit Constituției statului român, care reflectă VOINȚA românilor, nu au dreptul să se strămute sau să se colonizeze pe teritoriul României.

Cine-i nimeniul de Simion, nu să „dea el” vreun drept de cetățenie cuiva, că n-are absolut nicio calitate și nicio putere pentru a face așa ceva, ci măcar să facă astfel de promisiuni? Un NIMENI, exact cum am spus, pentru că numai un nimeni și un trădător poate să facă astfel de promisiuni, doar pentru ca să creadă el că „îi deschide cineva niște uși” sau i-ar oferi „sprijin” pentru ce altceva decât pentru ca el să devină și mai parvenit decât a ajuns până acum!

Dacă Sinodul BOR nu reacționează la astfel de mîrșăvii ale lui Streza, nu-i exclus ca într-un viitor nu prea îndepărtat întreaga conducere a BOR să aibă probleme extrem de grave de legitimitate și de acceptabilitate în fața poporului român. Dacă Sinodul BOR nu conștientizează la timp că Streza efectiv sapă ortodoxia din interior, așa cum am argumentat și în altă speță, s-ar putea ca „domnii” ierarhi să se trezească cu probleme mari din partea românilor în ceea ce îi privește a îi mai accepta drept „conducători”. Și să nu își facă ei iluzii că nu există sau că nu vor exista alternative...!
Reply With Quote