Subiect: Manifest
View Single Post
Vechi 31.10.2023, 17:19:35
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Ma bucur pentru tine ca ai pareri si ca ti le sustii cu mult curaj.

Am impresia ca ceri sau vrei sa-ti dau io sau altii de pe forum voie sa faci ce vrei tu.

Io nu-s seful tau, stapanul tau sau parintele tau, nici macar duhovnicul tau. Sunt doar fratele sau colegul tau de pe forum.

Mie-mi place crestin-ortodoxia, starea negra a calugariei si pocaintei periodice, pentru ca dupa ea, va veni starea alba, sfanta, darul luminii de la Dumnezeu.

Dumnezeu a facut viata nu moartea. Neascultarea omului prin pacat inseamna moartea si apoi consecintele fugii de Dumnezeu pana la despartirea sufletului de trup si lipsa curajului si dorintei de inviere.

De ce iti gasesti scuze si autoindreptatiri ca sa fugi de Dumnezeu?
Oare El nu a facaut bine ceea ce a facut doar pentru ca tu esti intro fuga permanenta de El?
Si daca tot dai mereu sa fugi, unde crezi dumneata ca o sa te ascunzi?
Stiu ca tu esti curajos si nu vrei sa fugi, nu vrei sa te ascunzi, insa ce crezi, te lasa pacatul si lumea lui sa faci ceea ce vrei? Deci vezi, io te las liber ca pasarile cerului, insa el nu, el te duce jos!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 31.10.2023 at 17:28:15.
Reply With Quote