Citat:

În prealabil postat de  Moroco

Daca ar fi adevarat ce spui inseamna ca nu poti fi schimbat de Dumnezeu si ca sfintii care sunt socotiti dumnezei nu exista! 

| 

Niciun sfant nu este Dumnezeu.
	Citat:

| 

Eu il socotesc asa cum spui pe Fiul insa odata ce s-a nascut om din fecioara El iata ca poata sa fie asemenea nu doar ca Fiul

| 

Fiul intrupat nu este doar "asemenea ca Fiul", este Fiul insusi. 
	Citat:

| 

Fiul poate sa se schimbe in mai bine si mai mult adica sa fie ipostasul Sfintei Treimi

| 

Fiul mereu a fost Ipostas divin, nu e nicio schimbare.
	Citat:

| 

cine oare raspandeste sminteli tembeologice infailibile, io sau dumneata, drgul meu Rappy?

| 

Tu, spui numai prostii.
	Citat:

| 

Ce anume, ca Dumnezeu are putere sa-l faca pe om asemenea Sa? Pai asta am spus si asta nu e deloc grav, hulitor sau eretic

| 

Nu, pe langa prima prostie pe care ai zis-o (ca Duhul Sfant o sa purceada de la Fiu), ai mai spus si ineptia ca Duhul Sfant o sa purceada de la om. Purcederea e o proprietate a Ipostasurilor divine, Ipostasuri de aceeasi fiinta divina. Nu poate sa purceada Duhul Sfant care este de fiinta divina dintr-un om care este de fiinta umana. Ce spui tu e foarte rau, si faptul ca insisti pe aceste prostii doar inrautateste situatia.
	Citat:

| 

care abea asteapta sa sara la beregata si la contre pe infailibilitati judecandu-te mai rau ca inchizitia

| 

Hai scuteste-ma cu atitudinea ta de plangacios. Vii in thread si spui o sumedenie de erezii si porcarii, hulesti Duhul Sfant spunand ca o sa purceada de la om, si apoi incepi sa plangi cand te corecteaza cineva.