Citat:
Tu sa taci satana din gura, ca desi pomenesti sfintii tu propovaduiesti sectarismul tau, si secta Noului Ierusalim.
|
N-au cum sa strice sau sa distruga, prin judecatile lor pripite si prin poruncile lor infricosatoare, altceva decat mantuirea lor. Unii se vor pierde si se vor face de rusine.
Zic unii, nu dam nume, ca ciica io as fi satana pentru ca:
-desi pomensesc sfintii ar trebui sa tac din gura

-ca as avea propria secta, ca am generat si dezvoltat sectarismul meu, pe care il propovaduiesc

-ca propovaduiesc si sectarismul Noului Ierusalim de la Poduri-Pucioasa
(asa zic unii pripiti smintitori din toate religiile si din toate cultele despre cel mai mare dar al tuturor timpurilor,
despre
Cuvantul lui Dumnezeu ca cica ar fi vorba de sectarism)
Iata deci cum atunci cand se iveste momentul culminant ce frumos puteti implini porunca lui Dumnezeu prin Domnul Iisus Hristos-Cuvantul cu Duhul: "Bucurati-va si va veseliti!" (rabdand cand va vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra mintind pentru Mine caci rasplata voastra mare si multa este in Ceruri.)
Cred ca le-am mai zis unora, nu dam nume, ce se intampla: "hotul striga hotii" ca pripitii-ipocritii dovedind mereu ca "cine zice ala e..."

smintishorul ce se da victima vrednica in desert care din pisma razabunatoare se infurie hulind si defaimand neputand rabda ca nu implinesc si altii credinta lor oarba in necredinta lor pripita.
Lepadandu-ne de noi insine si de lume spre slava lui Dumnezeu sa revenim totusi la
subiect.