View Single Post
Vechi 30.09.2023, 12:09:43
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Just am văzut mulți ortodocși care fug de bani și aproape că ajung să nu-și mai întemeieze o familie sau se chinuie după aceea suplimentar, dacă au și o cheltuială neprevăzută boală, reparații, greu de tot fac față, împrumutându-se.

Păi cât te costă chiria, minim vreo 250 euro- 300, deci să mai dai 80% din ce câștigi e greu, nu imposibil, eu cunosc ortodocși care deși sunt săraci, dăruiesc mai mult procentual din sudoarea și câștigul lor, decât așazișii bogați și oameni cu stare.
Acum depinde de vremuri si de posibilitati. Anul trecut erau perioade in care n-aveam nimic stabil, cel mult pentru chirie. Anul asta toate bune, dar sunt altii care au nevoie mai mare si merita mai mult, si oricum m-am invatat sa traiesc cu putin. E mai important sa ai inima curata, sa-ti faci rugaciunile, sa te impartasesti ca sa poti sa distingi ce-ti comunica Dumnezeu. Ca altfel poti sa-ti faci cele mai mari planuri si sa strangi toate proviziile din lume, tot Dumnezeu le va aranja dupa voia Sa.