Citand cozia:
Citat:
Razvan,
Gasirea surselor de manifestare a puterilor demonice in lume, este o alta pacaleala draceasca neaducatoare de bunatati sufletesti.
Singul motiv de identificare a raului care ne ajuta direct prin inmultire de har este sa vedem aceste manifestari dracesti IN NOI! si CUM sa scapam de ele...in rest este numai epuizare...adusa de draci.
Cu ce te ajuta pe tine sa stii numarul exact a victimelor Holoc.?...cu nimic. Lasa-i frate in pace sa faca ce-or vrea!
-------------
...Veti cunoaste Adevarul si Adevarul va va face liberi
|
Cozia,
Cred ca ai multa, multa dreptate in ce spui.
Mi-am amintit ceva in legatura cu sursa raului din lume.
Sfantul Ioan Maximovici de Shanghai si San Francisco, fiind intrebat o data, pe vremea procesului pe care i l-a intentat o parte a comunitatii ortodoxe ruse din San Francisco, (acuzat fiind de delapidare de bani din fondurile stranse pentru construirea Catedralei ortodoxe ruse din aceasta metropola americana) cine este de vina pentru tot raul care se petrece in lume, a raspuns simplu: diavolul. Si acest raspuns al sfantului ar trebui sa-mi fie suficient si mie pacatosului si sa ma faca sa-mi indrept intreaga atentie spre Domnul iisus Hristos, sursa intregului bine nepieritor existent in lume.
Domnul sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Doamne, IisuseHristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!